Haber

Afyonkarahisar’da polis ekipleri yerel ve zincir marketlerde denetim yaptı

Afyonkarahisar’da belediye zabıta ekipleri tarafından yerel ve zincir marketlerde raf ve kasa fiyatları denetlendi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kentte faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde denetimler yaptığı belirtildi.

Ekiplerin kontrol ettikleri marketlerde raflardaki etiket fiyatları ile yazarkasalardaki fiyatları karşılaştırdığı, depolarda stoklanmış eser olup olmadığını denetlediği kaydedildi.

Ürünlerin son kullanma tarihi ve ağırlığı ile hijyen, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olup olmadığını denetleyen grupların tuttukları raporların İl Ticaret Müdürlüğü’ne gönderildiği bildirildi.

Açıklamada ifadesi yer alan Emniyet Müdürü Taner Çelik, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla denetimler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kendilerine verilen yetki ve sorumluluk çerçevesinde her hafta yerel ve zincir marketlerde denetim gerçekleştirdiklerini belirten Çelik, “Ekiplerimiz sürekli sahada. Bu konuda bugün ve yarın üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. , dün yaptığımız gibi. Ruhsatsız iş yeri açılmasına izin vermiyoruz. Çözüm merkezine veya Alo 175’e iletebilirsiniz.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu