Haber

Ağrı’da 10 zincir mağazayı mühürleyen Savcı Sayan, şunları paylaştı: Canın istediğin zaman oluyor demek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zincir marketlerin fahiş fiyatlarına yönelik eleştirilerinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın talimatıyla hafta başından bu yana kent genelinde çok sayıda denetim yapıldı. Polis ekipleri, kontrollerde kurallara uymayan 10 zincir market şubesini mühürledi.

“DEMİŞE, SİZ İSTEDİĞİNİZ ZAMAN OLDU”

Denetimlerin kesintisiz devam edeceği mesajını veren Ağrı Belediye Başsavcısı Sayan, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Zincir marketlerin işyerlerinde yaptığı indirimlerin fotoğraflarını paylaşan Sayan, “İndirimler çok güzel. Demek canınız isteyince oluyor demek oluyor” notunu düştü.

“İSTEDİKLERİ ZAMAN İNDİRİM YAPABİLİRLER”

Öte yandan Savcı Sayan, son günlerde zincir marketlerle ilgili sık sık paylaşımlarda bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde zincir marketlerin yaptığı indirimi paylaşan Sayan, “Bu demek oluyor ki istedikleri zaman indirim yapabiliyorlar.”

“İnşallah bir an önce şehrimizden ayrılırsınız”

Sayan, BİM CEO’su Galip Aykaç’a da tepki gösterdi. Sayan, “Darbe generalleri tarzında konuşan üç harfli CEO’nun sizden korkan sizler gibi olun. Bu toprakların ekmeğiyle büyüyen çocukları olarak zulmetmeyeceğiz. halkımızdan siz tefecilere.. İnşallah bir an önce şehrimizden ayrılırsınız.”

“İNSANLARIMIZ ZİNCİR PAZARLARDAN DAHA BÜYÜK”

Sayan başka bir paylaşımında, “Para kazanmak söz konusu olduğunda şükretmek, kurallara uymak söz konusu olduğunda ise Allah’a emanet olun. Bizim insanımızın zincir mağazalardan daha büyük olduğunu unutmayın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu