Haber

AK Parti İstanbul Adayı Ayaydın: Galip geleceğiz

AK Parti İstanbul Milletvekili 1., 2. ve 3. bölge adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalarını sahada sürdüren AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Derya Ayaydın, bugün Sarıyer’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Dostane bir atmosferde gerçekleştirilen sohbetlerde Ayaydın’a AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun eşlik etti. Vatandaşlardan ve sokaktaki esnaftan destek istediler. Ziyaretlerin ardından Maslak’ta İstanbul Oto Sanatkarları Ticaret Odası gerçekleştirildi. Oda müdürü ile yapılan ziyaretin ardından Ayaydın ve örgüt üyeleri saha çalışmalarına devam etti.

“ALLAH’IN İZNİYLE 15 MAYIS SABAHINA KADAR MAĞDUR OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Esnafın Sarıyer’deki ziyaretlerinde konuşan Derya Ayaydın, “7/24 tarladayız. Ramazan ayını böyle geçiriyoruz. Akşam iftar programlarımız var. Allah nasip ederse tatile devam edeceğiz. Her mahalleye gidip herkese dokunmaya çalışıyoruz. Bugün Sarıyer ilçesindeydik. Artık İstanbul’un kalbi Maslak Oto Sanayi’deyiz. Herkesin bize karşı çok olumlu geri dönüşleri var. Bizden büyük beklentileri var. 14 Mayıs’ta, 15 Mayıs’ta da Allah’ın izniyle galip geleceğimize inanıyoruz” dedi.

“AK PARTİ OLARAK MİLLETİN KURDUĞU SİYASİ PARTİYİZ”

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “14 Mayıs seçimleri öncesi 7 gün 24 saat var gücümüzle çalışıyoruz. AK Parti olarak milletin kurduğu bir siyasi partiyiz. Millet ve vatan sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı sahada büyük bir sevgi ve muhabbet olduğunu görüyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu