Haber

Alaplı AK Parti İlçe Başkanlığı Muhtarlarla Buluştu

Alaplı AK Parti İlçe Başkanlığı, muhtarlarla bir araya gelerek dayanışma ve birlik mesajları verdi. Bir kafede gerçekleştirilen etkinlikte, 5 yıllık planlama programı Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşti.

Alaplı AK Parti Teşkilatı Muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Muhtarlar, kahvaltıya Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Adayı Recep Ocak ile katıldı.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantıda Alaplı Köyleri ile ilgili sorunlar ve talepler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımız hizmet vermek için gece gündüz çalışmayan meslektaşlarımızdır.”

Muhtarlarımız kelimenin tam anlamıyla yerel yöneticilerimizdir. İyi günde, kötü günde vatandaşlarımızın en yakın olabilecek kişiler onlardır. Bu nedenle işleri hem zordur, hem de oldukça zevklidir. Muhtarlarımızın hakları ve çalışma koşulları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde geliştirilerek bugünkü duruma getirildi. İnşallah amacımız Alaplı, Ereğli, Zonguldak ve tüm ilçelerimizi daha hizmete açabilmektir. Tüm Zonguldak Muhtarlarıyla her zaman bir arada olacağız, sizlerle tekrar iletişim halinde olacağız.” diye devam etti.

AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör, “Alaplı’mızın daha iyi ve güzel olması için birlikte çalıştığımız muhtarlarla bir araya geldik. Değerli muhtarlarımızla Alaplı’mızı konuştuk, köylerimizin ihtiyaçları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu toplantıda Alaplı’mızı konuştuk. Muhtarlarımızla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulduk.”Anladık. Sorunları anlamak ve analizler üretmek için değerli bir platform oluşturduk. Bizim için çok faydalı bir toplantıydı. Davetimizi kabul eden değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. – ZONGULDAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu