Haber

Başörtülü genç, Ezgi Mola’nın eşi Mustafa Aksakallı’nın yanına alınmadı.

Ezgi Mola’nın geçtiğimiz günlerde evlendiği Mustafa Aksallı hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Bodrum’da işletmeci olan Mustafa Aksallı’nın evine başörtülü bir genç giremeyeceğini söyledi.

Sosyal medyada paylaşım yapan “sed” isimli kullanıcı, arkadaşlarının içeri alındığını ancak başörtülü olduğu için giremediğini söyledi.

Ne olduğunu anlattı

Genç kız, attığı tweetlerde şu ifadelere yer verdi;

“Ezgi Mola’nın eşi Mustafa Aksakallı’nın işlettiği Kuruçeşme Boop’a az önce başörtülü olduğum için kabul edilmedim.

Arkadaşımın doğum günü için önceden rezervasyon yaptırmama ve arkadaşlarımın benden dakikalar önce mekana götürülmelerine rağmen kapıdaki görevlinin “Elindekiyle giremezsin” şeklindeki küçümseyici sözleri beni geri çevirdi. kafan”.

Şimdiye kadar birçok farklı yere gittim ve ilk defa böyle bir muameleyle karşılaştım. Hak, hukuk ve özgürlük savunucusu bir birey olarak bu saygısız durum karşısında asla sessiz kalmayacağım ve gerekli işlem yapılıncaya kadar da susmayacağım.

“Saygı beklemek en doğal hakkım”

Dini inancım gereği gönüllü olarak başörtüsü takan dindar bir bireyim. Çevremde her türlü fikir ve inanca sahip birçok insan var. Herkesin görüşüne ve yaşam tarzına saygı duyuyorum. Ve herkesten bire bir saygı beklemek en doğal hakkım.

Herkesin özgürce yaşayacağı, farklı inanç, etnik köken ve yaşam tarzına sahip insanların birbirine saygı duyacağı günlerin gelmesini temenni ederken, kendi ülkemde böyle bir muameleyle karşılaşmak gerçekten çok üzücü.

Şu anda işletme sahiplerine yönelik herhangi bir suçlamada bulunmadığımı belirtmek isterim ancak yaşadığım bu saygısızlık karşısında herhangi bir yaptırım uygulanmaz ise işletme sahiplerinin bir pay sahibi olduğu anlamına gelir. kapıdaki görevli ile bir tavır ve görüş.

Bu olayı politize etmeniz çok hoş değil. Taciz mağdurlarına sokakta küçük etek giydikleri için etek giymemelerini söyleyen aşağılık zihniyete karşı olduğunuzu sanıyorsunuz ama aslında hayata pencereden bakıyorsunuz. Aynı zihniyeti paylaşıyorsunuz. Gerçekten çok yazık.

Farklı yaşam biçimlerine, inançlara ve giyim tarzlarına sahip olmak bizi farklı tipler yapmaz. Hepimiz kendi içimizde insanız. Gerçekten özgürlüğü, eşitliği ve adaleti savunuyorsak herkes istediğini giyebilmeli, istediği gibi yaşayabilmeli ve bu yüzden kimse ayrımcılığa uğramamalı.”

özür geldi

Yaşadıklarını anlatan genç kız, Mustafa Aksallı’nın kendisini aradığını ve özür dilediğini söyledi.

ilicajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu