Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramı ziyaretlerini gençlerle yaptı.

Bayram Namazını Ortakent Merkez Camii’nde kılan Önder Ahmet Aras, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Tören İlçe Başkanı Başar Bıyıklı; Muğla Milletvekili adayları Cumhur Uzun, Süreyya Öneş Derici ve Fatma Gebeş Çimen; kadın ve gençlik kolları liderleri, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Önder Aras, Çarşı Mahallesi’ndeki parti binasında gerçekleşen törenin ardından CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ceyhan ve partili gençlerle birlikte esnafa bayram ziyaretinde bulundu. Neyzen Tevfik Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla birlikte kutlama yapan Lider Aras, bir kafede gençlerle oturup sohbet etti.

İlçe Protokolü Vatandaşlarla Kutlandı

Başkan Aras, gençlerle yaptığı bayram ziyaretlerinin ardından ilçe protokolünün vatandaşlarla buluştuğu Trafo Bodrum Kafe ve Restoran’da düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Törene Kaymakam Bilgehan Bayar, Garnizon Komutanı İşçi Albay Ertan Benli, daire amirleri, gaziler, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende söz alan Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras birlik ve beraberlik beyanları vererek herkesin bayramını kutladı.

Bayram töreninin ardından KK Bodrum Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı’ndaki depremzedelerle bir araya gelen ilçe protokolü, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bodrum Devlet Hastanesi ve Emniyet Müdürlüğü’ndeki misyoner işçi ile bayramlaştı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu