Haber

Çocuğum hangi okula gidecek? 2023-2024 ilkokul kayıtları ne zaman başlıyor?

Çocuğum hangi okula gidecek sorusunun cevabı ise soruların tam ortasında yer alıyor. İlkokul kayıtları başlamak üzere, veliler için heyecanlı bir dönem! Her ebeveyn, çocuğunun eğitimi ile ilgili en doğru kararı vermek ister. Bu nedenle 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ilköğretim okullarına kayıt sürecinin detayları büyük bir merak konusu haline geldi. Peki çocuğum hangi okula gidecek? 2023-2024 ilkokul kayıtları ne zaman başlıyor? Detaylar burada…

ÇOCUĞUM HANGİ OKULA GİDECEK?

E-okul kayıt sorgulama sistemi ile öğrencilerin hangi okula kayıt olacağı, kayıt işlemleri ve süreçleri hakkında bilgi alınabilir. T.C. Kimlik Numarası, doğum tarihi ve diğer gerekli bilgiler girilerek öğrencinin hangi okula yerleştirildiği öğrenilebilir. Bir sonraki eğitim öğretim yılında tüm devlet okullarında eğitim görecek olan okul öncesi, 1. ve 5. sınıf öğrencileri ikamet bilgilerine göre e-Okul sistemi üzerinden kayıt olunur.

Veliler çocuklarının hangi okula yerleştirildiğini TC Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi olan http://e-okul.meb.gov.tr ​​adresinden öğrenebilirler. Ayrıca ilkokula başlama yaşı hakkında bilgi almak isteyen velilerimiz “2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi – İlkokul – Ortaokul e-Kayıt Sonuçları” ekranını kullanabilirler.

2023-2024 İLKÖĞRETİM KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2023-2024 ilkokul kayıtları henüz başlamadı. Detaylı bilgi alır almaz haberimize ekleyeceğiz. Kayıt süreci, belgeler ve diğer değerli bilgiler konusunda sizleri aydınlatmak için çalışıyoruz. Sizlere bu süreçte rehberlik etmek ve sizlere en gerçek bilgileri sunmak önceliğimizdir.

haber-besiri.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu