Haber

F.Bahçe-Samsunspor Maçında Rotasyon ve İhmaller

– İsmail Kartal’dan rotasyon

-Sarı-lacivertli takımda 7 eksik var

-Isınma amaçlı nostaljik çizgili jarse

– Samsunspor’da 6 eksik

Kırmızı-beyazlılarda -10 değişiklik

-Samsunspor siyah pankartla sahaya çıktı

-Taraftarlar onu yalnız bırakmadı

Mustafa AKIN/İSTANBUL, –Fenerbahçe, Süper Lig’in 21. haftasında Samsunspor’u konuk etti. Ülker Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çaldı. Şimşek’in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Osman Gökhan Bilir yaptı. F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kupada Adanaspor karşılaşmasının 11’ine kıyasla 8 değişiklik yaptı. Kartal, Samsunspor karşılaşmasında Mert Müldür, Oosterwolde ve Bonucci dışında başka oyuncuya yer vermedi. Geniş bir rotasyonla sahaya çıkan tecrübeli teknik adamın ilk 11’i şöyle;

“Livakovic, Mert Müldür, Bonucci, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.”

SARI-LAVİDE 7 KAYIP

F.Bahçe, Samsunspor maçında 7 oyuncudan yoksun kaldı. Sarı-lacivertli takımda; Sakatlıkları bulunan Becao, Zacj, Peres ve Crespo’nun yanı sıra Afrika Kupası’nda yer alan Dijiku ve Osayi-Samuel karşılaşmada yer almadı. Bu oyuncuların yanı sıra Kent, teknik heyetin kararıyla maçta yer almadı.

NOSTALJİ ÇUBUKLU ISINMA FORMASI

F.Bahçeli oyuncular nostalji sopalı formalarla ısınmaya çıktı. Sarı-lacivertli futbolcular, 16 Şubat’ta vizyona girecek milli mücadeleyi konu alan “Zaferin Rengi” filmine dikkat çekmek için o dönemin formalarını giyerek ısınma idmanına katıldı.

SAMSUNSPOR’DA 6 KAYIP

Samsunspor Terknik Direktörü Markus Gisdol, F.Bahçe karşılaşmasında 6 oyuncusundan yararlanamadı. Kırmızı-beyazlı takımda; Sakatlanan Gaetan Laura, Rick Van Drongelen, kırmızı kart cezalısı Landry Dimata ve milli takımlarda yer alan Kingsley Schindler, Nanu Gomes ve Olivier Ntcham kadroda yer almadı.

Samsunspor ile kupada oynanan 11. maçta Alanyspor’da 10 değişiklik yapıldı. Teknik Direktör Markus Gisdol, F.Bahçe karşılaşmasında ilk 11’de Szumski, Mustafa Tan, Yunus Emre Çift, Soner Gönül, Osman Çelik, Soner Aydoğdu, Muhammed Gümüşkaya, Dimata, Enes Albak ve Ercan Kaya’ya yer vermedi. Bu oyuncuların yerine Okan Kocuk, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Satka, Bennaser, Emre Kılınç, Tait, Holse, Taylan Antalyalı ve Mouandilmedji maça ilk 11’de başladı.

SAMSUNSPOR SİYAH BAYRAKLA SAHAYA GELDİ

Samsunspor, F.Bahçe karşılaşmasında sahaya siyah pankartla çıktı.

1989 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Fenerbahçe-Samsunspor’un teknik ekibi ve oyuncuları da unutulmadı. Maç öncesinde Samsunspor siyah pankartla sahaya çıkarken, taraftarlar tribünlerde siyah kartonlar açtı. Ülker Stadyumu’ndaki LED panellere “20 Ocak 1989… Hayatını kaybeden Samsunspor takımını saygıyla anıyoruz” mesajı yazılırken, maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu.

TARAFTARLAR ONLARI YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahce-Samsunspor karşılaşmasında taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli ve kırmızı-beyazlı taraftarlar, soğuk havaya rağmen takımlarına takviye yapmak için Ülker Stadı’na geldi.

haber-agli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu