Haber

Fatih Terim bombayı patlattı: Galatasaray, Fenerbahçe maçına kadar şampiyon olur

Uzun süredir görünmeyen Fatih Terim, 1905 Galatasaray Yöneticiler ve İş Adamları Derneği’nin (GSYİAD) iftar yemeğinde boy gösterdi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte, Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Erden Timur, deneyimli teknik direktörü Fenerbahçe ile oynanacak ligin son maçına davet etti.

Erden, Timur’u tebrik etti

Uzun bir aradan sonra Galatasaray’ın bir etkinliğine katılan Fatih Terim, salonla yakından ilgilendi. Sarı-kırmızılı kulübün efsane teknik direktörü, görevdeki hocası Okan Buruk’a iftarda destek verdi.

Terim’in masadaki sohbette eski öğrencisini baz aldığı belirtildi. Okan Hoca’yı başarılı bulduğunu söyleyen Fatih Terim’in futbol ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu kaydedildi.

Terim, başarılı transferinden dolayı Erden Timur’u tebrik etti. Özellikle Zaniolo’nun çok uygun bir seçim olduğunu ve transferinin İtalya’yı kasıp kavurduğunu söyledi.

Fatih Terim’den büyük tez: Son maça kadar olmaz

Ayrıca ünlü teknik direktör Lider Özbek’e “Galatasaray yeni bir döneme girdi. Umarım bundan sonra her şey daha iyi olur.”Ali Sami Yen’de ligin son maçı olan Fenerbahçe derbisinde yer alacağına söz verdi.

Öte yandan Fatih Terim’in Okan Buruk’a yaptığı motive edici konuşma bununla da kalmadı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi öğrencisine “Bu işi erken bitireceğiz, şampiyonanın son haftasına kadar değil.”söylendiği söylendi.

osmancik-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu