Haber

Fenerbahçe bu sezon ilk derbi galibiyetini aldı.

Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, tepe takibini sürdürdü.

Karşılaşmaya Şükrü Saracoğlu Stadı’nda başlayan Fenerbahçe, 11. dakikada Michy Batshuayi’nin golüyle öne geçti. Golden sonra orta saha çabasına yüklenen maç soyunma odasına 1-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile geldi.

İkinci yarıya düzgün başlayan sarı lacivertliler, özellikle yan toplardan üst üste gol pozisyonlarına girdi. Karşılaşmanın 58. dakikasında sarı lacivertliler, Luan Peres’in golüyle farkı 2’ye çıkardı. Ataklarını sürdüren Fenerbahçe, 71. dakikada Enner Valencia ile üçüncü golü kaydetti.

Karşılaşmanın 80. dakikasında Trezeguet’nin penaltıdan golüne engel olamayan Fenerbahçe, sahadan 3-1 galip gelmeyi başardı.

Sarı lacivertli ekip, çıktığı 4 karşılaşmayı kazanamadı.

Sarı lacivertliler bu sonuçla bu sezon ilk derbi galibiyetini Trabzonspor’a karşı elde etti.

Bu sezon ilk derbisini Beşiktaş deplasmanında oynayan Fenerbahçe, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Ardından Trabzonspor ile oynanan derbi maçından 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe ilk kez derbi kazandı

Fenerbahçe, bu dönem evinde oynadığı ilk derbi maçında Galatasaray’a 3-0 mağlup oldu. Evinde oynadığı ikinci derbide ise 10 oyuncusu kala Beşiktaş’a 4-2 mağlup oldu.

Bu sezon ilk derbi galibiyetini Trabzonspor’u 3-1 yenerek elde eden Fenerbahçe, yılın son derbisini Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Galatasaray ile oynayacak.

cilimliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu