Haber

Gıda Üretim Tesisinde yoğun çalışma

Büyükşehir Belediyesi tarafından olası bir afet anında Marmara Bölgesi’ne hizmet vermek üzere projelendirilen Gıda Üretim Tesisi Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından olası bir afet anında Marmara bölgesine hizmet vermek amacıyla Başiskele’de projelendirilen Afet Mutfağında (Gıda Üretim Tesisi Projesi) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yüzde 40 ilerleme sağlandı.

KABA İNŞAAT BİTTİ

17 Ağustos 1999 Marmara depreminin ardından yaralarını saran ve olası afetlere hazır bir şehir için çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Afet Mutfağı olarak hizmet verecek Gıda Üretim Tesisi projesini hayata geçirdi. 19 Eylül’de temeli atılan Gıda Üretim Tesisi projesinde grupların yoğun çalışmaları sonucu binanın kaba inşaatı tamamlandı.

MEKANİK ALTYAPI DEVAM ETMEKTEDİR

Büyükşehir Belediyesi’ne ait Başiskele ilçesi Kullar Mahallesi 251 ada 6 parselde yapılan Gıda Üretim Tesisi’nde istinat perdesi, betonarme ve elektrik kontakları üretimi devam ediyor. Ayrıca bina içi mekanik altyapı imalatlarına da başlanmıştır.

420 GÜNDE TAMAMLANACAK
420 günde tamamlanması planlanan Gıda Üretim Tesisi’nde 5.300 metrekare kapalı alana sahip bir üretim tesisi planlanıyor. Projede kuru ve soğuk hava depoları, gıda hazırlama, pişirme, paketleme ve nakliye bölümleri yer alacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu