Haber

İngiliz Kraliyet ailesinin gözdesi: Kate Middleton’ın bikini kareleri olay oldu! “Cidden popülersin”

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin gözde isimlerinden biri olan Kate Middleton, Kraliçe Elizabeth hayattayken çokça görüntülendi.

Kraliçe’nin gözdelerinden biri olan Kate, yaptığı çalışmalarla zaman zaman Prenses Diana’yı anımsatmıştır.

Dikkatli giyimi ve duruşuyla çıkar sağlamaya uygun olduğunu gösteren Kate; Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis adında üç çocuk doğurdu.

Kraliçe öldükten sonra ‘prenses’ unvanını alan Kate’in hayatıyla ilgili detaylar da gündemde.

Kate Middleton’ın hayatını merak edenler için hazırladığımız bilgiler için sizi buraya alalım;

bir.Michael ve Carole Middleton’ın kızı olarak 9 Ocak 1982’de İngiltere’de dünyaya gelen Kate Middleton’ın Philippa ve James adında 2 kardeşi var.

2.

3.Kate Middleton, okuldan sonra Londra’da Jigsaw giyim markası için çalışmaya başladı ve 16 Nisan 2010’da Prens William ile nişanlandı.

4.Çiftin ilk çocukları 22 Temmuz 2013’te, ikinci çocukları ise 2 Mayıs 2015’te dünyaya geldi. Üçüncü ve son çocukları ise 2018’de dünyaya geldi.

5. 1.75 cm boyunda ve 55 kilo olan Kate Middleton, klasik giyim tarzı ve makyajıyla beğeni topluyor. Formunu spora bağlayan Kate, dışarıda koşmayı çok seviyor.

6. Aynı zamanda saray spor salonunda kardiyo yapıyor. Fitness eğitmeni ya da diyetisyen de olmayan Kate, canım ne isterse onu yerim diyor. Kendi diyetini oluşturan Düşes şekerleri çok seviyor.

Kate ile ilgili değerli bir gerçek de, evlenmeden önce bir defileye bikinili haliyle katılmış olması… O kareleri aşağıya bırakıyoruz.

haber-bayramic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu