Haber

İslami Cihad’dan İsrail’e: Cehennem sizi bekliyor

7 Ekim’den bu yana Gazze’yi yerle bir eden ve binlerce masum insanı katleden İsrail, durumu cami, kilise ve hastaneleri bombalama noktasına kadar tırmandırdı. Hafta içinde Gazze’deki El Ahli Baptist Hastanesi’ne düzenlenen bombalı saldırıya tepkiler artarken, Filistin ve uluslararası kamuoyu saldırıdan İsrail’i sorumlu tuttu.

Hastaneyi bombalamadığını iddia eden Tel Aviv, İslami Cihad’ın İsrail’i vurmaya çalışırken yanlışlıkla hastaneyi vurduğunu iddia etti. Ancak bu iddia hem dünya basını hem de İslami Cihad tarafından yalanlandı. Zaten İsrail bu yalanı daha fazla sürdürmedi.

X’ten bir görüntü yayınlayan İslami Cihad, Gazze’nin altındaki tünelleri filme aldı. İsrail ordusunun kara saldırısına hazırlandığı bir dönemde kamuoyuyla paylaşılan videoda, “Cehennem seni bekliyor.”İfadesi kullanıldı.

Videoda AK-103-2 tüfeği, RPG-7 tanksavar silahı, el bombasının yanı sıra diğer silah ve mühimmat da dikkat çekti.

İslami Cihad’dan yapılan açıklamada, “Siyonist düşman her zaman olduğu gibi yalanlar üreterek bu barbar katliamın sorumluluğundan kaçmaya çalıştı. Bu iddiaların asılsız ve asılsız olduğunu söylemeliyiz.”Söylendi.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu