Haber

İsmet Taşdemir: “Lig’i ilk 10’da bitirebilirsek kendimizi başarılı sayarız”

Göztepe’yi 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Bodrumspor’un teknik direktörü İsmet Taşdemir, ligi ilk 10’da bitirmenin kendileri için başarı sayılacağını söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında Göztepe’yi konuk eden Bodrumspor, rakibini 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Göztepe’nin çıkış yolunda olduğunu belirterek, “Zor bir maç bizi bekliyordu. Maçın başında golü bulduk. , biz de gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Son dakikalarda rakibimiz üstün oynamasına rağmen maçı kazandık. Bunun için mutluyum. İlk yarının son maçları genellikle zordur. Sezon başından beri iyi bir şekilde liderliğini sürdürdüğümüz ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyorduk. Skoru koruma odaklı hareket ettik. Çok fazla hamle yapma şansımız olmadı. Maçı 2 oyuncu değişikliği ile bitirdik” dedi.

Amaçlarının sezon başında ligde tutunmak olduğunu belirten Taşdemir, “İlk 10’da bitirirsek kendimizi başarılı sayacağız. Devre arası kampı iyi geçirmeye çalışmak ve takımımıza puan kazandırmak istiyoruz. doğru isimler aramızda.Her maç terimizin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.” – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu