Haber

İstanbul’un göbeğinde park halindeki arabayı çizip üzerine “Öl” yazdılar.

Yeni Çamlıca Mahallesi Bahar Sokak’ta dün saat 01.00 sıralarında iki zanlı, iddiaya göre bir süre sokakta keşif yaptıktan sonra Cener Akyol’un park halindeki otomobiline zarar verdi. Zanlılardan biri gözcülük yaparken, diğer zanlı da elindeki kesici aletle otomobilin üzerine küfür ve hakaret içeren sözler yazarak ‘Öl’ yazdı. Aracındaki çizikleri gören Caner Akyol, durumu polis ekiplerine bildirerek zanlılardan şikayetçi oldu.

“GÖRDÜĞÜMDE ÇOK ÜZÜLDÜM, ONA OĞLUM GİBİ BAKIYORDUM”

Otomobilin sahibi Caner Akyol, “Ertesi gün işten eve geldiğimde farkettim. Kamera görüntüleri ile karakola gidip şikayetçi oldum. İnşallah bulurlar. Ortalama trafik cezası var” dedi. 15-20 bin lira boşa gitti.Düşmanım da yok.Para kazanmak kolay değil,olmayacak da.Her tarafı karalanmış beddualarla kurbanıyım.Ben çok görünce üzülüyorum, çocuk gibi bakıyoruz. Ben canımız sıkıldığında arabayı temizleyen bir insanım. Bakıyordum” dedi.

GÜVENLİK KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Otomobilin çizilip hasar gördüğü anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sokağa gelen iki zanlıdan biri seyrederken, oburunun kesici aletle arabasını çizdiği görüldü. Polis ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

habergermencik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu