Haber

Kayseri İtfaiyesinden 100. Yıl Tatbikatı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle “100. Yıl” etkinliği düzenledi. 2019 Yılı Yangın ve Tahliye Farkındalık Tatbikatı” gerçekleştirildi.

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde okul öğrencilerinin gerçekleştirdiği tatbikat gerçekçi olurken, itfaiye ve öğrenciler birlikte Türk İtfaiyesi andı okudu. Kurumlar arası iş birliğini öne çıkararak toplumsal bilince hizmet etmek ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen tatbikatta 100 öğrenci, 100 Türk Bayrağı ile görsel şölen sundu.

Tatbikatı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Afet İşleri Daire Başkanı Gonca Arın ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri izlerken, günün anısına fidan dikildi.

Program kapsamında kamu kurumları ve STK temsilcilerinden 100 kişiye teşekkür belgeleri takdim edildi.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ HER YERDE

Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla daha da güçlendirilen Büyükşehir İtfaiye Teşkilatı, 17 istasyon, 54 araç ve 311 işçinin yanı sıra yangın ve doğal afet olaylarına da daha etkin ve güvenli bir şekilde müdahale edebiliyor. Can ve mal kayıplarının yanı sıra tehlike altında olan tüm personelin önlenmesini sağlamak. Canlıların hayatını korumak ve kurtarmak için misyonunu başarıyla ve özveriyle sürdürmektedir.

cildir-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu