Teknoloji

Lords Mobile 7. yılını etkinlikler ve sürprizlerle kutluyor!

 
Mobil oyun dünyasını kasıp kavuran strateji-MMO oyunu Lords Mobile artık 7 yaşında! 5 yılı aşkın süredir dünyanın en çok tanınan taşınabilir oyunları listesindeki yerini koruyan Lords Mobile yeni çağında da adından söz ettirmeye devam ediyor.
 
Etkileyici grafikleri ve düşük sistem gereksinimleri ile Lords Mobile, her türden taşınabilir oyuncu için eşsiz strateji-MMO oyun eğlencesi sunuyor. Cücelerin, elflerin, deniz kızlarının, insanların ve hatta robotların yer aldığı bu fantastik dünyada oyuncular kendi krallıklarını kuruyor ve krallıklarını büyüterek güçlerini kanıtlamaya çalışıyorlar. Lords Mobile oyuncuları, birlikler kurarak, kahramanları çağırarak, ittifaklar kurarak ve dünya çapında milyonlarca oyuncuyla savaşarak krallıklarını geliştirebilirler.
 
 
 
Lords Mobile oyuncularına büyük sürpriz
Mücadele ve eğlencenin kesiştiği efsanelerle dolu oyunun 7. yıl dönümünü kutlamak için 9 Mart’a kadar bir dizi etkinlik düzenlenecek. Ayrıca Lords Mobile, yeni yaşını kutlamak ve 7 yıldır kendisiyle birlikte olan oyuncularını onurlandırmak için büyük bir sürpriz de hazırladı. Bu yılki Global Festival kapsamında Guild Festival sıralamasında ilk 50’ye giren loncalar, New York, Dubai, Mexico City, Ho Chi Minh, Tokyo ve Seoul gibi dünya şehirlerinde dijital billboardlarda paylaşıldı. Bu loncalardan birindeyseniz, “Resmi Olarak Harika” diyebiliriz. Etkinlik görüntüsünün yüksek çözünürlüklü haline ulaşmak için aşağıdan etkinliğin detaylarını içeren görseli izleyebilir ve Lords Mobile 7. Yıldönümü Etkinlikleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
 
 
Harika oyun içi ve oyun dışı hediyeler oyuncuları bekliyor
 
Yıldönümü için düzenlenen etkinliklerden biri olan Memories of the Lords, oyuncuların hem oyunu hem de geçmişten günümüze oyuncuların yaşadığı değerli anları ve başarıları hatırlamasını sağlıyor. Dövüş Yolu küçük etkinliği, oyunculara günlük görevlerle puan toplama ve ödüllerle dolu 3 sandık açma fırsatı sunar. Başka bir etkinlik olan Yıldönümü Yapboz etkinliğinde, oyuncular çeşitli görevleri tamamlayarak rastgele yapbozlar elde ederler. Bir bulmacayı tamamlamayı başaran oyuncular, özel Yıldönümü İkramı ödülünü almaya hak kazanır. Yıldönümü Bulmacası etkinliği sona erdikten sonra, en az bir bulmacayı tamamlayan oyuncular, 7 şanslı kişi, Pirinç Figür Seti, Yemin Eden figürü, Göksel Lider Figürü ve özel bir Lords Mobile plaketinden oluşan özel Yıldönümü İkramı Paketini kazanacak kadar şanslı olacak. .
 
 
 
iPhone 14 Pro Max kazan-kazan yıldönümü etkinlikleri
Lords Mobile 7. yılını kutlarken eski ve orta oyuncularını da unutmuyor. Return of the Lords etkinliği kapsamında, uzun süredir birlikte olduğu yoldaşlarını oyuna geri çağırmayı başaran oyuncular, 256 GB belleğe sahip iPhone 14 Pro Max kazanma şansı bekliyor. Davetiniz ile oyuna geri dönen her eski oyuncu arkadaşınız kazanma şansınızı arttırır. Ayrıca oyuna geri dönen oyuncuları bazı sürprizler de bekliyor. Geri dönen oyuncular, yeni oluşturulan bir hesapta yeni bir krallık oluşturarak ve oluşturdukları hesabı bağlayarak ödüllerini alabilirler.
 
 
 
Lords Mobile’dan 10.000 Dolarlık Hediye Alışverişi Yapın
Yıl dönümü etkinliklerinden biri olan Araştırma Heyecanı etkinliğinde en yüksek seviyeye ulaşan oyuncuyu süper bir ödül bekliyor. Etkinliğe katılan ve en iyi olmayı başaran oyuncuya 10.000$’lık satın alma hediye edilecektir.
Bahsettiğimiz etkinliklerin yanı sıra günlük giriş ödülleri, kutsamalar, World Boss Hunt etkinliği ve bonus lonca görevi ödüllerini içeren 7. yıl dönümü kutlamaları oyunculara birçok ödül kazanma fırsatı sunuyor.
Tüm etkinlikleri takip etmek, detaylara ulaşmak ve ayrıca 7. Yıl Küresel Hayran Buluşması Etkinliğine katılmak için Lords Mobile’ın sosyal medya hesaplarını buradan takip edebilirsiniz. Eşsiz bir strateji-MMO keyfi sunan Lords Mobile’ı Google Play Store, App Store veya Steam’den indirerek bu fantezi dünyasının bir parçası olabilir ve ödüller kazanabilirsiniz.
 
basın bülteni

haberkepez.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu