Haber

Rengarenk yapraklar dile geldi

Büyükşehir takımlarından renkli çalışma. Sarı, kahverengi ve yeşilin farklı tonlarına bürünen yapraklarla ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ ve ‘Çalışınca Oluyor’ yazıldı

Kocaeli’de manzarasıyla seyrine doyumsuz görüntüler sunan ağaçların yaprakları, sonbaharla birlikte dökülmeye başladı. Yeşil ve mavinin bir ortada bulunduğu narin kentlerden biri olan kentte yaprakların bin bir çeşit renginden ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ ve ‘Çalışınca Oluyor’ yazıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı gruplarınca yapraklardan oluşturulan yazılar havadan görüntülendi.

EKİPLERDEN ESTETİK ÇALIŞMA

Kentte sonbaharla birlikte farklı tonlara bürünen ağaçlar görsel şölen sunuyor. Sarı, kahverengi ve yeşilin farklı tonlarına bürünen ağaçlar, kartpostallık imajlar ortaya çıkarıyor. Nizamlı olarak parklarda, mesire alanlarında ve yol kenarlarında bakım ve paklık çalışması yapan Park ve Bahçeler grupları, topladıkları yapraklardan estetik bir çalışmaya imza attı. Topladıkları binlerce yaprağı sabırla dizen ve bunlardan ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ ve ‘Çalışınca Oluyor’ yazıları oluşturan grupların çalışması sonuç verdi. Havadan görüntülenen yazılarla yapraklar adeta lisana geldi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu