Yaşam

Sağlık durumu nedir? Survivor Taner Tolga Tarlacı Tutukluların Saldırısına Uğradı ve Komadaydı!

Survivor tarihinin en farklı kişiliklerinden biri olan Taner Tolga Tarlacı, kesici aletle gasp suçundan geçtiğimiz Haziran ayında cezaevine girdi. Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti’nde cezaevine sevk edilen Tarlacı’nın yemekhanede tartıştığı diğer tutuklular tarafından darp edilerek komaya girdiği öğrenildi!

Peki Taner Tolga Tarlacı’nın sağlık durumu nasıl? Neden hapiste?

Birlikte öğrenelim!

Taner Tolga Tarlacı’yı hepimiz tanıyoruz değil mi? Survivor tarihinin en farklı karakterlerinin ortasındaydı.

Kıbrıs aksanı, farklı hareketleri ve farklı telaffuzlarıyla programa damgasını vuran Tarlacı, Acun Ilıcalı’ya söylediği sözlerle de çok konuşuldu.

MasterChef, Yemek Yiyoruz ve Survivor gibi yarışmalardan tanıdığımız Yasin Obuz ile küstah dostluğuyla gündeme gelmeyen Taner’in sosyal medyada paylaştığı videolar, görenleri zaman zaman çileden çıkardı.

Survivor’ın ardından Acun Ilıcalı’ya hakaret ettiği için 13 yıl hapis cezası alan Taner, kaçak feribotla Kıbrıs’a kaçtı. Kıbrıs Limanı’na yanaşınca suya atlayan ve 4 günde Kıbrıs’a yüzen Tarlacı, orada da rahat durmadı!

Geçen haziran ayında kesici aletle gasp suçundan hüküm giyen Tarlacı, tutuklandığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ancak polise direndiği söylenen Tarlacı’nın bu nedenle cezasına 6 ay eklendiği de öğrenilen bilgiler arasında…

Cezaevi koşullarına dayanamayan Taner’in bileklerini keserek intihar etmeye çalıştığı ve gardiyanlar tarafından hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Tedavisinin ardından Kıbrıs Rum Cumhuriyeti’ndeki cezaevine dönen Taner’in yemekhanede tartıştığı 3 mahkûm tarafından dövülerek öldürüldüğü ve bu kez komaya girdiği ortaya çıktı!

OnurAkayMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre, birkaç gün gözaltında tutularak tedavi altına alınan Taner’in tekrar cezaevine götürülerek tek kişilik hücreye alındığı bildirildi.

haberhanonu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu