Haber

Süleyman Soylu, Konda ve Bekir Ağırdır’ı Geciktirdi: “Türkiye’de Operasyon Yapıyor”

İçişleri Bakanı Soylu, kamuoyu araştırma kuruluşu Konda’nın yöneticisi Bekir Ağırdır’ı sert sözlerle hedef aldı. Soylu, ‘ Türkiye’de bir anket mafyası var. Bu adam Türkiye’ye ameliyat götürüyordedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TV100 kanalında katıldığı programda anket firmaları sorulduğunda “Türkiye’de anket mafyası var” dedi.

Soylu, sözlerinin devamında doğrudan Konda’yı ve şirketin yöneticisi Bekir Ağırdır’ı hedef alarak, “Bu adam Türkiye’de operasyon yürütüyor. Her seçimde operasyon yapıyor. Bir etkisi var mı? Hiçbir etkisi yok” dedi. Etkisi olsaydı olurdu. Ancak bu adam uluslararası sistemin Türkiye’deki etkisidir.” ajan” dedi.

Soylu şöyle devam etti: “Konunuzu ve örnekleminizi iyi bir şekilde bulduğunuz andan itibaren bir araştırma +1, -1’dir. Diğeri ise spekülasyon içeren ve toplumu aldatmayı, yanıltmayı amaçlayan bir anlayıştır.”

İşte o anlar ⬇️

KONDA Araştırması, geçtiğimiz Perşembe günü yayınladığı seçim anketinde Kılıçdaroğlu’nu 49,3, Erdoğan’ı 43,7 olarak göstermiş ve seçimin ikinci tip olacağını tahmin etmişti⬇️

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu