İş

Tether, merkezi olmayan finans alanındaki etkinliğini artırmak için stratejik ortaklık kurdu

Investing.com – BağMerkezi olmayan finans alanında faaliyet gösteren Rhino.fi ile iş birliği yaparak Blockchain ağları arasındaki süreçleri iyileştirme ve DeFi alanında USDT kullanımını yaygınlaştırma amacını ortaya koydu.

Kripto para endüstrisindeki en büyük stablecoin ihraççısı BağDeFi’de Blockchain ağları arasında köprü görevi gören Rhino.fi ile yaptığı iş birliği sayesinde, USDT’nin 1. katman ve 2. katman rollup’ları arasındaki likiditesini artırmayı ve fiyatları düzenlemeyi, kullanıcıların 100’e kadar bir köprü oluşturmasını sağlamayı amaçlıyor. temel maliyetle bin dolar.

Rhino.fi bu yıl ağına yenilerini ekliyor EthereumToplamalar ekleyerek USDT tabanı Tron, temelVe solanaGibi önde gelen Blockchain ağlarına genişlemeyi planlıyor.

Tether CEO’su Paolo Ardoino iş birliğine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Rhino.fi CEO’su Will Harborne şunları söyledi:

Basın bülteninde, her iki şirketin kaynakları ve deneyimlerinin bir araya getirilerek kripto dünyasında kusursuz çapraz blok zincir süreçleri yaratılmasının ve DeFi alanında faaliyet gösteren herkes için kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesinin hedeflendiği vurgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu