Haber

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: ‘Bugün mesele Stefan Kuntz değil’

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1-1 sona eren Ermenistan maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İnşallah bundan sonraki maçlarda sakatlıklarımız düzelir ve daha iyi bir oyunla daha başarılı sonuçlar alırız. Biz takımımıza güveniyoruz.”

Milli Takımın Ermenistan ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından basına açıklama yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Maalesef iyi bir sonuç olmadı. Çok üzgünüz. Bugün burada olmamız gerekiyordu çok. Daha mutlu ve Avrupa Şampiyonası’nda yerimiz garanti ama maalesef çok şanssız bir gol yedik, iki oyuncumuz da kaçırdı ve maalesef birçok şanssız pozisyonu gole çeviremedik, ama çok şükür en azından berabere bitirdik, Şanslar aynı formda devam ediyor. Rakiplerimiz Salı günü oynayacak. O maçın sonucu son derece değerli. Şu anda 10 puandayız. “Liderliğimiz devam ediyor. Umarım bir şey kaybetmemişizdir” dedi.

“Takımımıza güveniyoruz”

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Buradan böyle bir sonuçla ayrılmamalıydık. Özellikle Türk halkından özür dileriz, iyi oynayamadık. İnşallah bunu telafi ederiz. Bir sonraki maç benim de moralim bozuk ama önümüzdeki maçlarda yine başarılı olacağımıza inanıyoruz. Biliyorsunuz forvette üç oyuncumuz sakat. Sol beklerimizden ikisi aynı formda. Cenk alışık olmadığı bir bölgede oynadı. Orada da yeterli verimi alamadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda sakatlıklarımız düzelir ve daha iyi bir oyunla daha başarılı sonuçlar alırız. Takımımıza güveniyoruz. “İyi bir takımımız var. Son dakikalarda yine galibiyeti kaçıran taraf bizdik” dedi.

“Kaybedersek takım olarak kaybederiz”

Berabere biten maçın ardından A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’a yöneltilen eleştirilere değinen Büyükekşi, “Bugün için konu elbette Stefan Kuntz ama kaybedersek tüm teknik ekiple birlikte kaybetmiş oluruz. Futbolcular kaybettik derken maçı kaybetmedik, iki puan kaybettik. İki puan.” Birlikte kaybettik. Şu anda kadromuzda çok güzel bir dostluk var. Yönetim kurulumuzun tamamı burada. Herkes bizi destekliyor. Biz de Eskişehir halkına çok teşekkür ediyoruz. Türk Milli Takımına da çok güzel bir şekilde destek verdiler. İnşallah bunu da atlatacağız. Devamını “Güzel günleri, keyifli günleri hep birlikte göreceğiz” dedi. – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu