Haber

Vatan Partisi’nden Kılıçdaroğlu’nun TSK komuta kademesine yönelik sözlerine tepki

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) komuta kademesine yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Üsküdar Meydanı’nda toplanan Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na bağlı bir grup, “Kılıçdaroğlu, Türk ordusuna düşmanlığını ilan etti, komutanlarımızın yanındayız” yazılı pankartla çeşitli sloganlar attı.

Burada basın açıklaması yapan İl Başkanı Cem Dikmen, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 Ocak’ta TBMM kürsüsünden TSK komuta kademesine kadar söylediği sözlerin sadece hakaret değil, önümüzdeki sürecin çok değerli işaretlerini de içerdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin “ABD’nin Türkiye’ye karşı silah kullanma sürecine girdiğinin bir işareti” olduğunu belirten Dikmen, şöyle devam etti:

“Buradaki tehdit ABD’nin doğrudan Türkiye’ye karşı silah kullanma tavrı ve iradesidir. Anlatılan bu. ABD Türkiye’ye silah gösteriyor ve Kılıçdaroğlu gibi unsurlar iç cepheyi bölmek için seferber oldu. Kemal’in bozguna uğrattığı unsurlar” Kılıçdaroğlu alkışlayacak, alkışlayacak.Bugün Türkiye hapishanelerinde yatan NATO generalleridir bunlar.Kılıçdaroğlu,Akşener,Biden tayfasının özlediği sözde askerlerdir.Programları o NATO generallerini tekrar hapisten çıkarmaktır. bugün savaşan ordunun savaşan komutanlarını hedef alıyorlar bugün hedef aldıkları komutanlar 15 temmuz’da Fırat’ta botlarını giyip kalkanlarının önünde savaştılar zeytin dalı harekatında pkk’yı gömdüler Siperlerde.İkinci İsrail planını bozdular.Mavi Vatan’da bayrağı kahramanca dalgalandırdılar.Hedefleri Türkiye,hedefleri Mehmetçik,hedefleri Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüdür.Türkiye’den önce T FETÖ ve PKK’yı tutsaklardan kurtaracak bir kaos planı vadediyorlar. Beyazlar onları yeniden Türk devletine sokacak.”

erfelekhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu