Haber

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı çalışmalarını değerlendirdi

AK Parti Manisa Vilayet Lideri Salih Süratli, teşkilat başkanlıklarının yeni bir idare mimarisi oluşturduğunu, bu doğrultuda Manisa’nın sorun ve taleplerini ileterek çözüme kavuşturulması için çalışmalar yapıldığını söyledi.

Partisinin il başkanlığında gazetecilere açıklamalarda bulunan Hızlı, 2023’teki seçimlere büyük bir titizlikle hazırlandıklarını belirterek, vilayet ve ilçe teşkilatlarının Manisa’daki 150 bine yakın parti üyesini ziyaret ettiğini tabir etti.

Sahada yaptıkları çalışmalara ait raporları nizamlı olarak genel merkeze ilettiklerini vurgulayan Süratli, “Vatandaşlarımızın talepleri, hayalleri doğrultusunda politikalar üretiyoruz. Biz bilimsel çalışmalarla doğru organizasyonlar yapıyoruz.” dedi.

Teşkilat başkanlığının yeni bir idare mimarisi oluşturduğunu anlatan Süratli, şunları kaydetti:

“Her ay Manisa ile ilgili bir rapor veriyoruz. Manisa halkımızın beklentileri ve problemlerini iletiyoruz. 2023 kıymetli bir seçim. Sıkı duruyor ve sıkı çalışıyoruz. Bir ekonomik pandemi süreci oldu. Sonucunda bir hayat pahalılığı oldu. Biz de en fazla hangi kısmın etkilendiği ile ilgili bir fotoğraf çekmeye uğraş ediyoruz. Bütün iyileştirmeleri hükümetimiz gerçekleştiriyor. Esnafla ilgili kahırlar vardı. Bir dayanak kelam konusu. Tarımla ilgili talepler oldu. Bu doğrultuda üzümde 27 lira bir sayı açıkladık. Zeytinle ilgili mevzuları iletiyoruz. Genel merkezimiz de Cumhurbaşkanımıza iletiyor. Talepler karşılanıyor. Biz sıkıntıları görmezden gelmiyoruz. Manisa için eksik noktaları nasıl giderebiliriz ve ne üzere önlemler alınmalı, bu doğrultuda çalışmalar öneriyoruz.”

Hızlı, ayrıyeten gelecek hafta cumartesi günü Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda ilçe liderleri ile ilçe idare konseyi üyelerine yönelik eğitim çalışması gerçekleştireceklerini de kelamlarına ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu