Haber

Antalya Büyükşehir ekiplerinden Taşatan’da karla mücadele

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yağmur ve fırtınanın yanı sıra yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışıyla da mücadele ediyor. Hafta sonu kar yağışının etkili olduğu Alanya Taşatan bölgesinde Büyükşehir ekipleri karla gayret gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, Taşatan bölgesinde kar ve yağmur nedeniyle ulaşımın aksamasını önlemek için yoğun çalışma yaptı. Kar yağışının etkili olduğu Taşatan küme yolu Hacıbeleni, Erikçiler, Gören, Yeniköy ve Köprülü yollarında kar küreme ve temizlik çalışması yapıldı.

YOLLAR AÇIK TUTULDU

Yağış nedeniyle ulaşımın aksamaması için Büyükşehir ekipleri tarafından tüm yollar trafiğe açık tutuldu. Öte yandan Taşatan ilçesi Hacıbeleni küme yolunda buzlanma nedeniyle yolda kalan araçlar ve vatandaşlar, yolun iş makineleriyle açılmasının ardından yoluna devam etti.

YAĞMUR NEDENİYLE YOLLAR AÇILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kızılcaşehir ve Akçatı Mahallelerinde yağmur nedeniyle çamurla kaplanan yağmur giderlerinin yanı sıra Taşatan’da karla yapılan çalışmaları tek tek açtı. Barajlar temizlenirken, yolun bozuk olan kısımları da bakıma alındı. Ayrıca Bademağacı Mahallesi’nde bozulan yolda bakım onarım çalışması yapıldı.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu