Ekonomi

Bilişim Vadisi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu 500 Milyon TL’ye ulaştı

HANDE BERKTAN

Bilişim Vadisi Kocaeli , İzmir, İstanbul Ve Bakü Almanya’nın ardından Karlsruhe yalet D ile kapılarını girişimcilere açıyor.

bu yıl Avrupa’ya A almanyadan aç C Bilişim Vadisi , ka rlsruhe Hareketliliğin eyalette kümelendiği noktada olmayı planlıyor.

Gündem Teknoloji programının konuğu Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu , hareketlilik alanındaki çalışmalarını Bilişim Vadisi, otomotiv sektörünün dijital dönüşümünü sağlamada değerli bir yere sahip. BEN ihracat geçmişte ilk madde otomotiv söz konusu. DSÖ ya liderliği ele geçirdi ama yine güçlü kasımız otomotiv. Esrar Otomotiv sektörünün bu dönüşümünü sağladığımızı düşünüyoruz. Mobilite, otomotiv yan sanayi sektöründeki gücümüzdür. birlikte bu araçlarda , Yan sanayinin dönüşümüne ayak uydurarak değerli bir ihracat geliri yaratmayı hedefliyoruz. T Temel odak noktamız, bir girişimcilik geliştirme ekosistemi oluşturmaktır. adını verdi.

“120 deneme Mobilite Hızlandırma Programına dahil olduk”

Destekledikleri işletmeler hakkında İbrahimcioğlu Milli Teknoloji Hamlesi Kapsamında TOGG proje aktif edildi. TOGG’a Rezidansa ev sahipliği yapan Bilişim Vadisi de Girişimcilik ekosisteminin gelişimine katkı sağladık. Öncelikli dikey çalışma alanımız hareketliliktir. Mobilite Hızlandırması P programlar Ne 1.200 girişimciye başvuran 120 girişimci ile hızlandırma programı yaptık. Bunlardan bazıları TOGG ile işe yarıyor. Sanayicilerle birlikte programlarımızla tedarikçi havuzu oluşturuyoruz. 2030 yılına kadar AB yüzde 100 elektrikli araçlara geçecek ve sadece elektrikli değil otonom araçlara geçiş başlayacak. ve yüzde 70 oranında otonom ve ilgili araçlara geçiş irade Söyle bana sürünüyor. Bu nedenle Bilişim Vadisi Otonom araç teknolojileri üzerinde çalışıyoruz. fiziksel altyapı kuruyor , entelektüel k aynayı iyileştir halat, Fonlarımızla yatırım güçlendirme sunuyoruz. 2022’de tekno girişimci sayısı 10 binlerce civarında öyleydi . S Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2030’a kadar 100 Bin tekno girişimciye ulaşmayı hedefliyor. mali kaynak TÜBİTAK’ta KOSGEB hibe programlarından faydalanabilirler. B iletişim vadisi izmir İzmir’de Yüksek Enstitü birlikte . izmir ‘Ayrıca yenilenebilir enerji BEN A la N bir dünya markası yaratabilirsiniz. iz söz konusu .

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu 500 milyon TL’ye ulaşmış

Bilişim Vadisi Genel Müdürü finansman kaynağının risk sermayesi si Yatırım Fonu 100 milyon TL ile başladı , Bugün boyut 500 milyon TL ‘yemek yemek ulaşmış . 29 deneme Yatırım yaptık, 12 girişimciyle görüşme halindeyiz. Küçük ölçekli girin BEN şimlere, tohum aşamanız içindekilere Hazırladığımız bir fonumuz daha var. diye ilan etti.

“Bilişim Vadisi bu yıl kapılarını Almanya’daki girişimcilere açıyor”

yurt dışı veya kamyonları hakkında serdar İbrahimcioğlu “B Batarya ile Orta Asya’ya açıyoruz. IT Valley Bakü ofisini kurduk. Sırada Avrupa var. Almanya’daki üniversite şehrinin içinde bir alan seçtik. . Almanya’da Bilişim Vadisi kampüsünü bu yıl açacağız . Otomotiv bölümünün bulunduğu mobilite ağırlıklı kampüsümüz olacak . yerleşke Karlsruhe’de açmayı planla O ruz. diye ilan etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu