Yaşam

Burası Yanıyor! The Kingfisher’da Seyran ve Ferit’in Erotik Sahnesine Sosyal Medyadan Yorum Yağdı

Sevilen dizi The Kingfisher’ın bu akşamki bölümünde merakla bekleniyordu. Seyran ve Ferit’in sonunda hedefine ulaştığı bölümde sahne alevlenirken, dizinin hayranları bu anları sosyal medyadan yorum yağmuruna tuttu.

Ekranların sevilen dizisi Yalıçapkını yayınlandığı andan itibaren dilimden düşmedi!

Seyran ve Ferit’in küskün aşkını izlediğimiz dizide, Ferit’in kırdığı cevizler bizi sık sık rahatsız etse de dizinin hayranlarının yapım ve senaryo grubuna tepki göstermesiyle son bölümlerde senaryo tam da istediğimiz gibi gidiyor!

20. bölümde Seyran, dizide sular sakinleşirken, Ferit’in eski sevgilisi Pelin’i saçından tutarak konaktan kovduğunda, Seyran ve Ferit’in buluşma zamanı yaklaşıyordu.

İkilinin ortadaki atışları artık son bölümlerde ekranlardan taşarken, bu akşam yayınlanan 22. bölümüyle beklenen an geldi!

Ferit, bölüm boyunca Seyran’ı şaşırtmak için Seyran’a yalan söylese de bu hem seyirciyi hem de Seyran’ı sıkıntıdan kurtarsa ​​da bölümün sonu bütün bu zahmete değdiğini gösterdi!

Seyran ve Ferit’in ortasındaki buzların tamamen eridiği bölümün sonunda seçkin çiftimiz nihayet gardını indirdi ve ortaya oldukça erotik sahneler çıktı.

Burada adeta patlayan sahneyi eklerken söz konusu sahneye sosyal medyadan gelen yorumları da eklemeyi ihmal etmedik!

?

?

?

?

?

?

?

?

Bizler olayın etkisinden çıkamazken Yalıçapkını’ndan bomba bir fragman geldi! Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak.

haber-burhaniye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu