Yaşam

David Gilliver’dan İnanılmaz Makro Fotoğraflar

Makro Çekim tekniklerinde ustalaşmış pek çok sanatçı olsa da her eser herkese hitap etmeyebilir. Örneğin böceklerin ve eklembacaklıların makro fotoğrafları herkese hitap etmeyebilir. Öte yandan, İskoç ressam David Gilliver, sıradan nesneleri küçük insanlarla birleştirerek eğlenceli eserler ortaya çıkarıyor.

43 yaşında sanatçı İngiliz Fotoğrafçı Ödülü Bu fotoğraflardan biri ile makro kategorisinde de ödül kazandı. Fotoğrafta güneşin yerini virüsün aldığı Covid 19 ve tatili birleştiren bir konsept var.

İşte ödüllü fotoğraf

Gilliver yaptığı açıklamada bu fotoğraf için “Fikir, ciddi bir konuyu önemsizleştirmeden eğlenceli bir şekilde ele almaktı.”sözlerini kullandı.

Gilliver’in ilk eserlerinden biri

makro fotoğrafçılık Diş hekimindeyken camdan gördüğü bir kazadan esinlenen sanatçı, bunu uzmanlık alanı olarak seçmiş ve oyuncak araçların kazanın penceresinden çarpışıyormuş gibi göründüğünü düşünmüştür. Bu, onu kazayı oyuncaklarla yeniden canlandırmaya sevk etti.

Rafadan Tayfa böyle değildi

kafalar satışa hazırkadar güneşlenmek güzel olabilir.

arkadaşlarımla paten yapmak

Kız figürünün gölgesi disk atıcıların gölgesine benzemektedir.

Doktorum bana günde sadece 1 kahve içebilirsin dedi.

sallanan bir hayat

Veganlar için döner restoranı

Eritilmiş peynirin yılda iki kez dik geldiği Crackerhenge

Susam yetiştiriciliğinde yeni bir boyut

Fransız bisiklet tipinin son ayağından 0.0006. ayak

Pac Man’in bir C vitamini deposu olduğunu biliyor muydunuz?

Bunu büyük bir Diyarbakır karpuzu ve gerçek insanlarla da çekebilirsiniz.

David Gilliver , çalışmalarında genellikle tren maketleri için üretilmiş figürleri kullanmayı tercih ediyor. Sanatçı, Figürler hareketsiz, bu yüzden onları bulduğum pozların insafına kaldım. Bir sanatçı olarak benim işim, sahnede yapacakları ilginç bir şey bulmak.terimleri kullandı.

Başarılı sanatçı iş başında tekniğin %10’u yaratıcılığın %90 değere sahip olduğunu belirtmiştir. Sanatçının çalışmalarından en çok hangisini beğendiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu