Haber

Denizli’de 25 Yaşındaki Genç Pusuda Öldürüldü

Denizli’de 25 yaşındaki gencin pusuya düşürülerek öldürüldüğü cinayetin faili, geçen yıl kuyu cinayetinde öldürülen iki kişiden biri olan Hasan Akköse’nin anne ve babasının tazminat ödemesi şartıyla tuttuğu tetikçiydi. borçlar.

Serinhisar ilçesine bağlı Aşağı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, leblebi işletmesinde çalışan Kemal Akköse (25) sabahın erken saatlerinde işe gitmek üzere Aşağı Mahalle Ortaokulu Caddesi üzerindeki evinden çıktığı sırada yanına yaklaşan bir kişinin saldırısına uğradı. sabahladı ve arabasına bindi. Tüfekle 3 el ateş sonucu hayatını kaybeden Akköse’nin cinayet zanlısının bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Soruşturmada, geçen yıl İsmail Yalçın (17) ve Hasan Akköse’nin (19) yaşamını yitirerek kuyuya atıldığı olayın faili olarak tutuklanan ve yargılanan Kemal Akköse’nin ağabeyi Mustafa Akköse tutuklandı. “Tasarlayarak kasten öldürme” suçundan iki kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Potansiyel düşmanlar araştırıldı. Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda geçen yıl hayatını kaybeden Hasan Akköse’nin babası Yaşar Akköse zanlı olarak tutuklandı. Cinayeti çok yönlü araştıran güvenlik güçleri, “İntikam alacağım oğlum” ve “Yapılanları unutmayacağız” sözlerini paylaşan anne Aynur Kural ile eski eşinin kardeşleri İbrahim Akköse ve Bayram Akköse’yi de gözaltına aldı. bize” olaydan saatler önce. Gözaltına alınan 4 zanlı, duruşmanın ardından Acıpayam Adliyesi’ne sevk edildi. Hasan Akköse’nin babası Yaşar Akköse ve annesi Aynur Kural, “kan gütme saikiyle öldürme ve azmettirme” iddiasıyla adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ekipler, yaptığı detaylı araştırmada Kemal Akköse’yi tüfekle öldüren kişinin Şakir Hüsünbeyi (22) olduğunu öğrendi. Şakir Hüsünbeyi’nin Kemal Akköse’yi öldürmek için üç gün boyunca konut giriş çıkışlarını takip ettiği ve cinayetten çaldığı motosiklete sahte plaka taktığı belirlendi. Saklandığı bağda yakalanan Hüsunbeyi cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Borcunu ödemek için cinayet işledi.

Acıpayam ilçesine bağlı Alaattin Mahallesi’nde oturan Şakir Hüsünbeyi, kuyu cinayetinde yaşamını yitiren Hasan Akköse’nin anne ve babasının borçlarını ödemesi karşılığında kendisiyle anlaştığını, Hasan Akköse ile İsmail Yalçın’ın ise evlerini terk ettiğini söyledi. öldürüldüler, cinayeti arkadaş oldukları için intikam almak için işlediler. Hüsünbeyi, ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı adla yetkililerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu