Yaşam

Doya Doya Moda’nın Ardından Zuhal Topal ile Yemeğe Katılan Betül Böçkün’ün Son Hali

Doya Doya Moda programının 2020 birincisi Betül Böçkün, TV8 ekranlarında yayınlanan bir başka yarış programıyla gündem oldu. Yemek’e Zuhal Topal ile birlikte katılan Böçkün’ü görenler tanımakta güçlük çekti.

2019 yılından bu yana TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda, unutulmaz yarışmacılarıyla hafızalarda yer etse de bir tanesini hala unutamıyoruz.

2020 yılında Doya Doya Moda’nın şampiyonu olan Beytül Böçkün, hem kendine has hareketleri hem de acıklı hayat hikayesiyle bir süredir gündemde.

Sempatik tavrına rağmen sivri diliyle diğer yarışmacılara da kök salan Betül, Doya Doya Moda’da 2020’nin en tarz kadını ünvanını aldıktan sonra bir daha ekranlarda görülmedi.

Aktif bir Instagram kullanıcısı olduğu için Betül’ü tekrar televizyon ekranlarında ne zaman görürüz diye düşünürken sık sık takipçileriyle etkileşime girerken, Betül Böçkün başka bir TV8 programıyla ekranlara geri döndü.

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz dizisinde rol alan Betül Böçkün, siyah saçları ve kilo vermesiyle tanınıyor.

Tıpkı Doya Doya Moda’da olduğu gibi diğer yarışmacıları da saf dışı bırakan Betül’ün kendi gününde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Bu haftanın son günü Betül’ü 26 Mayıs Cuma günü izleyeceğiz! Bakalım Doya Doya Moda’daki gibi bir birincilik daha olacak mı?

ahirli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu