Haber

DSP’li Aksakal’dan Kürt sorunu yorumu: ‘İzmir’de, Sivas’ta yok nedense Diyarbakır’da’

İZMİR –AK Parti İzmir Milletvekili adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir adayı, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ve DSP Genel Lider Başkan Aksakal da konuşmalar yaptı.

KOCA: MARAS DEPREMİNDEN SONRA SAĞLIKTA İLAÇ EKSİKLİĞİ OLMADI

CHP’yi hedef alan AK Parti milletvekili adayı Kasapoğlu, “İzmir’i kölesi görenler 14 Mayıs’ta ağır uykusundan uyanır inşallah değil mi?” söz konusu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise Maraş merkezli depremlerin ardından “sağlık teşkilatında bir eksiklik olmadığını” savundu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın deyimiyle Türk Yüzyılı, kimlik siyaseti yerine birlik siyaseti, kutuplaşma yerine bütünleşme siyaseti, inkâr siyaseti yerine kucaklaşma siyaseti, özgürlük siyaseti yerine özgürlük siyaseti kurmanın adıdır. tahakküm siyaseti, nefret siyaseti yerine sevgi siyaseti. Türkiye Asrı, bağnazlığın yerine insani değerlerin ve hakların tesis edilmesinin adıdır. “Teslimiyetin ön plana çıktığı dönemin adıdır. Bu vizyona sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur.”

HAMZA DAĞ: RAHAT VE SİZ DE RAHAT BİR YUNANİSTAN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, 14 Mayıs’ın “PKK ve FETÖ ile işbirliği yapanlardan hesap sorma günü” olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı konuşmada muhalefeti hedef alarak, “TCG Anadolu’yu önümüzdeki günlerde bu körfezde göreceğiz. Ancak buradan birisine hoşgeldiniz demek istiyorum. Konuyla ilgili konuşma yapan arkadaşlar. 9 Eylül bu meydanda; TCG Anadolu İzmir’e geldiğinde burada olacak. TGC Anadolu buradayken rahatsız bir Yunanistan olacak ve siz de siz olacaksınız” dedi.

AKSAKAL: BUGÜN EMPERYALİST SALDIRIYA KIRILDIK

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “demokratik solcular” olarak Erdoğan’ın yanında yer aldıklarını belirterek, “Bugün demokratik solcular olarak bu emperyalist akına karşı göğsümüzü siper ettik. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Kemalistleri tasfiye edenlerin yanındayız.” Atatürk’ün kurduğu partiden önce… Şimdi terör baronlarıyla birlikte, onların talimatıyla Amerikalı ve Avrupalı ​​akıl hocalarıyla birlikte, Atatürk’ün ve şehitlerimizin bize emanet ettiği Cumhuriyet’le hesaplaşmaya çalışıyorlar.”

Türkiye’de Kürt sorunu olmadığını öne süren Aksakal, “Sırrı Sakık ‘100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz’ dedi haklı olarak” derken, HDP’li Sancar “Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz çünkü bizim Hedefler aynı’. Benim dediğim HDP’nin amaçları neydi? Kemal de aynı şeyi söylüyor’ dedi.

“Bu hedefler, emperyalist işgale karşı duran Hasan Tahsin’in torunlarıyla örtüşüyor mu?” Aksakal, “İzmir dağlarında çiçekler açtıran Çakıcı Mehmet Efe’nin torunlarının amaçlarıyla bu amaçlar örtüşüyor mu? Bu ülkenin en namuslu siyasetçilerinden Ecevit’in yol arkadaşlarının amaçlarıyla örtüşüyor mu? Kıbrıs Barış Harekâtı’nı kim gerçekleştirdi, onun için buradayız.” . (HABER MERKEZİ)

caybasiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu