Yaşam

Efsanevi korku serisi “Evil Spirit: Awakening” ile geri dönüyor!

Efsanevi korku dizisi, yeni filmi Evil Dead Rise ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Horrible Soul serisinin yaratıcılarından Sam Raimi’nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği sinemanın yönetmen koltuğunda Lee Cronin oturuyor. 1980’lerin başından günümüze yarattığı doğaüstü kozmosla seyirciyi korkutmayı başaran Evil Dead dizisinde bu sefer aksiyon ormandan şehre taşınıyor!

TME Films’in ülkemizde dağıtımını üstlendiği ve kaygılı sinema tutkunlarının merakla beklediği Kötü Ruh: Uyanış 21 Nisan’da sinemalarda!

Korku sinemasının klasikleri arasında yer alan ünlü Evil Spirit sineması, serinin beşinci filmi Evil Spirit Awakening ile geri dönüyor. Serinin diğer filmlerinden farklı olarak ormanın içinde bir kulübede geçen şehirde geçecek hikaye, Sutherland ve Sullivan’ın canlandırdığı iki ayrı kız kardeşin karmaşık hikayesini konu alıyor.

Hayatta kalmak için bir kabus mücadelesi

Korku filmi hayranlarının merakla beklediği The Evil Spirit Awakens, kâbus gibi bir hayatta kalma mücadelesinde seyirciye katılıyor. Zamanla birbirlerinden uzaklaşan iki erkek kardeşin ortaya çıkışının, et yiyen gaddar ruhların yeniden canlanmasıyla kesintiye uğradığı hikâyede, iki kardeş bir ailenin yaşayabileceği en kabus dolu anları yaşar ve ortasında kalırlar. hayatta kalmak için vahşi bir savaş.

Yapımcılığını Pacific Renaissance ve Wild Atlantic Pictures’ın üstlendiği, yapımcılığını A New Line Cinema / Renaissance Pictures’ın üstlendiği “Evil Spirit Awakening”in yönetmeni ve senaristi Lee Cronin. Filmin başrollerinde Sullivan (“I Met a Girl,” “Barkskins”), Alyssa Sutherland (“The Mist,” “Vikings”), Morgan Davies (“Storm Boy,” “The End”), Gabrielle Echols (“Reminiscence”) yer alıyor. ) paylaşım. “Kötü Uyanış”, Nell Fisher’ın (“Northspur”) başrol oynadığı ilk film olarak tarihe geçer.

“Evil Awakening”in yapımcısı Rob Tapert (“Ash vs Evil Dead,” “Don’t Breathe”) ve baş yapımcı, aynı zamanda film serisinin yaratıcısı ve korku filmlerinin ikonu olan Sam Raimi. Endişeli sinema efsanesi “Ash” Bruce Campbell, John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam ve Victoria Palmieri sinemanın diğer yapımcıları arasında yer alıyor.

Cronin’e kamera arkasında görüntü yönetmeni Dave Garbett (“Z for Zachariah”, “Underworld: Rise of the Lycans”), yapım tasarımcısı Nick Bassett (“Guns Akimbo”, “Sweet Tooth”), editör Bryan Shaw eşlik ediyor. “Ash vs Evil Dead”, “Spartacus”) kostüm tasarımı Sarah Voon’a (“Chasing Great”, “Inside”), müzikleri Stephen McKeon’a (“The Hole in the Ground”, “Primeval”) ait.

Dağıtımcı Warner Bros. TME Films, Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği sinema filminin ülkemizdeki dağıtımını üstleniyor.

Kötü Ruh: Uyanış, 21 NisanSinemalarda olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

palu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu