Haber

Emel Müftüoğlu Photoshop’u Kaçırınca Selda Bağcan Başka Bir İnsan Oldu

90’lı yıllara şarkılarıyla damgasını vuran Emel Müftüoğlu, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Ünlü şarkıcı, önceki gün dizinden ameliyat olan Demet Akbağ ve Selda Bağcan ile verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı. Müftüoğlu’nun fotoğrafa uyguladığı photoshop miktarında Selda Bağcan bambaşka biri oldu.

Ayrıntılara bakalım…

90’lı yıllara damgasını vuran isimlerden biri olan Emel Müftüoğlu’nu tanımayan, tanımayan yoktur aramızda.

Sevilen müzisyen, ‘Özgürlük’, ‘Kızlar Eğlensin’ müziklerinin yanı sıra ‘Karlar Şelalesi’, ‘Faka Baskın’, ‘Emel’ce’, ‘Ruh Dinlemez’ gibi albümleriyle adeta unutulmaz oldu.

Sadece şarkıcı olarak değil oyunculuğuyla da gönlümüzde ayrı bir yere sahip olan Müftüoğlu’nu ekranlarda ilk kez “Şen Dullar” dizisiyle izledik.

Sonrasında birçok programın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan ünlü müzisyen, Çocuklar Duymaz isimli dizide canlandırdığı karakterle de oldukça sevildi.

Son olarak 2022 yılında FOX TV ekranlarında yayınlanan Senden Daha İyi dizisine konuk oldu ve kendini yeniden canlandırdı.

Rol aldığı her yapımda, yaptığı her segmentte beğeni toplayan Emel Müftüoğlu, biliyorsunuz sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanıyor.

Müftüoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla oyuncu Demet Akbağ’ın ameliyat olduğunu hayranlarına duyurdu.

Şarkıcı ve oyuncu Emel Müftüoğlu, Demet Akbağ ve Selda Bağcan ile bir araya geldi. Tabi bu an bir fotoğraf karesine yansıdı.

Bu görüşmeden bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Müftüoğlu, filtrenin dozunu kaçırdı ve bu meselde yanan Selda Bağcan oldu. Photoshop yüzünden başka birine dönüşen Bağcan, sosyal medyadan yorum aldı.

www.instagram.com

İşte o yorumlardan bazıları…

??

??

??

??

??

??

Konuyla ilgili niyetiniz nedir? Gelelim yorumlara…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu