Yaşam

Esra Erol’daki Kayıp Kız Sözde Hoca Skandalını Ortaya Çıkardı

Kayıp kızını aramak için Esra Erol’un yanına gelen Fatma Olgun, Türkiye’deki sözde öğretmen skandalının ortaya çıkmasına da yardımcı oldu.

ATV’nin en çok izlenen programlarından Esra Erol’da farklı bir belge konusu gündeme geldi. Kızını aramak için programa gelen Fatma Olgun, kızının evden çıktığını belirterek, kızı Mevlüde Olgun’un bulunmasını istedi. Ancak tüm bu anların ardından programda bambaşka bir olay konuşulmaya başlandı. Çünkü Fatma Olgun, açıklamalarında kızının “Mehdi” olarak gördüğü Mustafa Çabuk’un yanına giderek yaklaşık 160 kişinin kaldığı termal otelde yaşamaya başladığını söyledi. Kızının Mustafa Çabuk tarafından aldatıldığını ve bulunmasını istediğini belirten annenin feryadı, kısa sürede ciddi ihbarların yapılmasına yol açtı.

Kayıplar aynı değildi

Onlarca kişi telefonla aynı durumdan şikayetçi olmuş ve Hoca Mustafa’nın insanları kandırdığını ve bir şekilde kendisiyle yaşamaya ikna ettiğini söylemişti. Üstelik tezlere göre insanlar öğretmene gitmeden önce her şeyini satıyor, kredi alıyor vs. Aynı zamanda para elde edebileceği kaynakları da tüketir. Bu durumdan mağdur olan kişiler programa gelmeye başlayınca programda çok ilginç bir durum ortaya çıktı.

Esra Erol’daki Kayıp Kız Sözde Hoca Skandalını Ortaya Çıkardı

Mustafa Çabuk hastaneye kaldırıldı

Mustafa Çabuk ve Bayramiç’te termal otelde kaldıkları öğrenilen kişilerle ilgili yapılan soruşturmada ilginç detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda tarihi eser kaçakçılığı gibi çeşitli kabahatlerle suçlanan Mustafa Çabuk’un önce gözaltına alındığı, ardından da zorla akıl hastanesine kaldırıldığı açıklandı.

Öğretmenin yanında kalan ve dünkü programa canlı erişim sağlayan kişilerden Hasan isimli vatandaş, yaşadıkları olayları anlattı. Dünyada deprem, savaş gibi olayların yaşanacağını ve Hoca bünyesinde bu tür durumlara karşı hazırlık yaptıklarını belirten Hasan, kaldıkları otelde tarım ve hayvancılık yaptıklarını ve geçimlerini bu şekilde sağladıklarını söyledi.

Olayla ilgili devletin harekete geçmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu