Haber

Hamdi Alkan’ın annesi vefat etti

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, geçtiğimiz günlerde uzun süredir Hatay’da yoğun bakımda kalan annesini İstanbul’da özel bir hastaneye kaldırdı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören anne dün gece hayatını kaybetti.

“ZAHTERİN KOKUSU İLE ANTAKYA YAŞANDI, YBÜ’DE UYUYORDUNUZ”

Annesiyle birlikte olduğu bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Alkan, şu ifadeleri kullandı: “Annem veda etti. Canım annem dün gece vefat etti. O kadar sıkıntılı bir dönemdi ki annem, yokluğunun acısı bir kat daha arttı günlerdir akan gözyaşlarım aylarca tutundun hayata antakya depremde yerle bir oldu akranların dostların tanıdıkların yıkılan binaların altında kaldı dışarı çıkabilenler göç etti şehirden. Çıkamayanlar, çıkarılamayanlar gitti bu dünyadan Sami Amca öldü, Şaul Amca öldü, doktor Bessam öldü Zahter kokulu Antakya öldü. fark edemedin, bağışla.”

“BİR HAFTA ÖNCE BIRAKMIŞSINIZ BİZ DE ANTAKYA’DA OLACAĞIZ”

“Öyle günlerden geçiyoruz ki anneciğim deprem bitsin ama cahiliye çabalarıyla kalbimizdeki kusurları derinleştirmeye çalışanlar var. Biz bir hafta önce her şey yerli yerindeyken belki şimdi Antakya’da olurduk.Biz bu dünyada olmazdık.Şehirler yıkılır, yenileri kurulur zamanla.Oysa ne bir yer ne de bir para birimidir içinde bulunduğunuz. O şehri şehir yapan ruhu satın alabilirim bu dünyada yok. Bunun için yüzyıllar, bin yıllar gerekiyor. O ruh sanatla, eğitimle, sabırla ilmek ilmek örülüyor. yine sen anne Ve sözüm size çok sevdiğiniz Antakya’yı yaşatmak için çalıştığınız için. Elimden geldiğince tüm bölgede ruhlarımızın sesi olayım. Antakyalılığımın hoşgörüsü, sıcaklığı ve samimiyetiyle sizlere veda ediyorum. Huzur içinde yatsın.” “

varto-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu