Teknoloji

Hangi Galaxy S24 AI özellikleri eski Galaxy telefonlara da gelecek?

Samsung, Galaxy S24 serisindeki yeni Galaxy AI yapay zeka özelliklerinden hangilerinin eski cihazlara sunulacağını henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak Samsung İngiltere tarafından hazırlanan bir model karşılaştırma sayfası ve gerektiği gibi araştırılmış görünen bir Reddit gönderisi, eski Galaxy akıllı telefonlara en az dört yapay zeka destekli özelliğin geleceğini öne sürüyor.

Bu özellikler arasında Google’ın Pixel cihazları da yer alıyor Aranacak Çevreve (Arama Çevresi) Canlı Çeviri, Not YardımıVe Fotoğraf Yardımı Bulunduğu. Son üçü, OneUI deneyiminin bir parçası olarak paket uygulamalara dahil edilmiştir. Örneğin, Canlı Çeviri Samsung Translator uygulamasında mevcuttur, Notes Yardımı Samsung Notes’ta mevcuttur ve Fotoğraf Yardımına Galeri uygulaması aracılığıyla erişilebilir.

Ne yazık ki şu anda çeşitli Android bloglarına yayılmış ekran görüntüleri ile eşleşen bir Samsung İngiltere karşılaştırma sayfası bulmak mümkün değil. Ancak Samsung’un Unpacked lansman etkinliğinde Galaxy AI özelliklerinden bazılarını önceki cihazlara getireceğini söylediği göz önüne alındığında, bu söylentinin en azından bir miktar doğruluk payı olduğu varsayılabilir.

horasan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu