Haber

Hırsızlar için Patates Savaşı

BAĞCILAR’da park halindeki otomobilin ekranını alan hırsızları fark eden bir vatandaş balkona patates atmaya başladı. Fırlatılan patatesleri ve yere düşen taşları tekrar balkona atan hırsızlar, hayalet ekranı tamamen sökerek geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.

Olay, 2 Haziran Cuma günü saat 03.00 sıralarında 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Yüzlerinde maske bulunan 4 hırsız otomobille caddeye gelerek park halindeki başka bir otomobilin camını kırdı. Hırsızlardan biri arabanın içindeki hayalet ekran kesiklerini çıkarmaya başladı. Diğerleri demonte modülleri geldikleri arabaya taşıdı. Sesleri duyan sokak sakini Reşat Sevinçtekin, balkona çıktığı anda hırsızları fark etti. Cep telefonuyla kayıt yapmaya başlayan ve hırsızları arayan Reşat Sevinçtekin, daha sonra balkondaki patatesleri hırsızların üzerine atmaya başladı.

ARAÇ 10 GÜN ÖNCE SATIN ALINDI

Fırlatılan patateslere aldırış etmeyen hırsızlar, arabadaki modülleri sökmeye devam etti. Hırsızlardan bazıları yerdeki taşları balkondaki Reşat Sevinçtekin’e fırlattı. Hayalet ekranı tamamen parçalayan hırsızlar geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.

“Ben patates atarım, o taş atar” Hırsızlarla yaşadığı anları anlatan Reşat Sevinçtekin, “Uyuyakaldım o sırada balkondaydım, dışarıdan cam patlama sesi geldi. Dışarı baktım. ve bir baktım lüks bir aracın camını kırmışlar.. Bağırdım, koşacaklar ama koşmadılar.Ne yapayım dedim patatesleri attım.Baktım bana da taş atıyorlar. Araca binen kişi hala sökmeye devam ediyor biri bana hep taş atıyor ben patates atıyorum o da birbirimize taş atıyor en son arabalarına bindiğimde büyük bir taş atmışlar ki ben plakasını çekmedi. Taş atınca geri çektim. “Araç o sırada hareket etti. Polisi aradım gelip araç sahibine haber verdiler. O an adrenalin yüksek olduğu için tam olarak ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. O an aklıma o geldi, o kadar uğraşabildim’ dedi. Hazar İ.’ye ait otomobilin 10 gün önce satın alındığı öğrenildi. Polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu