Haber

Icardi’nin Wanda ile verdiği cesur yatak pozunun ardından Simge’den anlamlı paylaşım

Galatasaray taraftarlarının Simge Sağın’ın “Aşkın Olayım” şarkısıyla tribünlere çağırdığı Mauro Icardi, ünlü sanatçıyı etiketleyerek bu şarkıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldız futbolcuyu takibe başlayan Simge Sağın, kalp emojisiyle yanıt verdi.

SOSYAL MEDYA ÇARPIYOR

İcardi ve Simge’nin takibinin ardından sosyal medya sarsıldı. Daha sonra Wanda Nara, Icardi’ye karşı duygusal duygularını paylaştı ve görüşmediği kocasının yanına gitti.

CESUR PAYLAŞ

Mauro Icardi, Wanda ile geçirdiği gecenin ardından ses getiren bir paylaşım yaptı. Wanda’nın yatakta çıplak yattığı anı görüntüleyen Icardi, bunu da hikayesine ekledi. Gelen tepkilerin ardından golcü futbolcu haberi kaldırdı. Wanda, Nara için “Hayatımın kadını, seni hep seveceğim” mesajını paylaştı.

Simge’nin paylaşımı

ICON’DAN ÖNEMLİ ZAMANLAMA

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, araba yolculuğu sırasında kendisine ait olan bir şarkıyı sosyal medyada paylaştı. Simge’nin “Ne güzel yalan, iyi inandım” sözlerinin geçtiği kısma vurgu yapması dikkat çekti. Zamanlaması anlamlı olan bu paylaşıma sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Simge’nin paylaşımı

Sosyal medyadaki bazı yorumlar:

hanonuhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu