Haber

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, Nebi Hatipoğlu’na tepki gösterdi

MELTEM KARAKAŞ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, Eskişehir’de katıldığı istişare toplantısında; İYİ Parti’den istifa ederek AKP’ye katılan ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Nebi Hatipoğlu’na tepki gösterdi. Demir, “Mevcut milletvekili hızla parti değiştirip, Eskişehir’de belediye başkan adayı oldu. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde İYİ Parti tüzel kişiliği adı altında Meclis’e girdi. Tabi ki etik olan parti değiştirmekti.” ama aynı zamanda milletvekilliği görevinden de istifa etti.” .

İYİ Parti’nin Ulusal Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı’nın istişare toplantısına katıldı. Toplantıya İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil, Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan ve partililer katıldı. İYİ Parti’den AKP’ye geçerek, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Nebi Hatipoğlu’na tepki gösteren Demir, şunları söyledi:

“VATANDAŞIN SANDIKTA GEREKLİ CEVABI VERECEĞİNE İNANIYORUZ”

“Mevcut milletvekili hızla parti değiştirip, Eskişehir’de belediye başkan adayı oldu. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde İYİ Parti tüzel kişiliği adı altında o Meclis’e girdi. Tabi ki etik olan parti değiştirmekti. , ancak milletvekilliği görevinden de istifa etti.Burada da Melih Kardeşimiz ve İYİ Parti’nin değerli, cesur insanları seçmenin hak ve menfaatlerini koruyacak şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Büyük Türk milleti bunu takdir ediyor. Vatandaşların bu gelişmeleri yakından takip ettiğine ve sandıkta gerekli cevabı vereceğine inanıyoruz. DÜZGÜN Partisi kazanmak veya kaybetmek için kurulmuş bir parti değildir. “Parti programı vardır. Tüzüğü, unsurları ve amacı olan bir partidir. UYGUN Parti, kutuplaşmış siyasette seçmene alternatif olarak parti siyaseti yürütmektedir. Amaç yerel seçimlerde en fazla belediye başkanını çıkarmak, oy oranını artırmak ve genel seçimlerde iktidara gelmektir.”

onikisubat-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu