Haber

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Fikirhane İzmit Projesinde 104 gençle çalışacak

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin katılımıyla vatandaşlara daha iyi bir yaşam alanı yaratmak amacıyla başlatılan Fikirhane İzmit Projesi’nin düzenleme kuruluna 104 genç başvurdu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, projeye katkı sağlama cesaretini gösteren gençleri ‘Ben de varım’ göstererek tebrik etti.

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Fikirhane İzmit projesi ile bu şehrin gençlerinin fikirlerini almaya hazırlanıyor. Başta gençler olmak üzere kentte yaşayan tüm vatandaşların sürdürülebilir bir kent için söz sahibi olabileceği proje kapsamında düzenleme kurulu başvuruları 10 Temmuz’da başladı. Düzenleme kuruluna 104 kişi başvurdu.

“FİKİRHANE İZMİT PROJESİ KISA SÜREDE HAYATA GEÇİRİLECEKTİR”

Fikirhane İzmit projesi kapsamında Düzenleme Kurulu’na seçilen 15 gençle ortaya çıkan İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi Lideri Ezgi Çalışkan ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, böylesine keyifli bir projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. gençlerle birlikte. Toplantıda proje sürecinde yapılacak çalışmalar ve projenin daha fazla kişiye ulaşması için yapılacak çalışmalar gençlerin fikirleriyle birlikte şekillendi. Fikirhane İzmit Düzenleme Kurulu Başkanı Ebrar Keskin, düzenleme kurulu tarafından tamamlanan çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. Ayrıca Fikirhane İzmit projesinin de kısa süre içerisinde hayata geçirilmesine karar verildi.

“104 KİŞİ PROJEYE KATILMAK İÇİN BAŞVURDU”

Fikirhane İzmit projesinde yer alarak şehrin bugünü ve geleceğinde yer almak isteyen 104 kişi düzenleme kuruluna başvurdu. Önder Kaplan Hürriyet, kentin çeşitli meselelerinde toplumun fikir ve görüşlerini alarak kentte birlikte çalışarak daha yaşanabilir bir İzmit için varım demeye yürekten sahip olan 104 kişiyi tebrik ederek, birlik olmak istediklerini dile getirdi. yakında onlarla bir araya gel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu