Haber

Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 51 sporcunun katılımıyla başladı

Sivas’ın ev sahipliğinde düzenlenen Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 1,51 sporcunun katılımıyla başladı.

Türkiye Judo Federasyonu ve Sivas Gençliği ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası” başladı. Taha Akgül Spor Salonu’nda başlayan şampiyonaya 69 ilden 1,51 sporcu katıldı.

Şampiyonanın açılış töreni Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Turan Topgül, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’un katılımıyla gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra halk oyunları grubu gösteri yaptı.

Tunç: “Başarılar dilerim”

Açılış töreninde konuşan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, şampiyonaya katılanlara başarılar dileyerek, “Türkiye şampiyonalarına ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Öncelikle müsabakaların centilmenlik çerçevesinde gerçekleştirilmesini ve hak edenlerin kazandığı keyifli mücadeleler ve keyifli emeklerin olmasını temenni ediyorum.

Huysuz: “Sivas şehrine çok teşekkür ederim”

Türkiye Judo Federasyonu Lideri Sezer Huysuz da şampiyonanın sakatlık olmadan geçmesini dileyerek, “Şampiyonaya katılan tüm kardeşlerimi kutluyorum. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Emeği geçen tüm ekibe ve Sivas şehrine teşekkür ediyorum.” bizleri bu güzel ortamda ağırladı ve organizasyona katkı sağladı. Hepinize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Topgül: “Spor altyapımız iyi durumda”

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Turan Topgül, Sivas’ın spor altyapısının yeterli olduğunu vurgulayarak, “Sivas birçok alanda olduğu gibi spor altyapısıyla da spor altyapısını başarıyla tamamlamış, ulusal ve uluslararası birçok organizasyon yapacak düzeyde bir şehir. spor branşları uluslararası birçok müsabakaya başarıyla ev sahipliği yapmıştır.Şampiyonaya katılan takımlara başarılar dilerim.”

Konuşmaların ardından il protokolü birinci günün sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Heyecan dolu şampiyonluk 20 Mayıs Cumartesi günü sona erecek. – SİVAS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu