Yaşam

Kirli Sepeti YENİ BÖLÜM (8. BÖLÜM) fragmanı ne zaman yayınlandı? Kirli Sepeti yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

Çamaşır kutusu Her pazar FOX TV’de izleyiciyle buluşuyor. Kirli Sepet 8. BÖLÜM 2. Fragmanı yayınlandı! Peki Dirty Basket 8. Bölüm yeni bölümü ne zaman, fragmanı yayınlandı mı? Dirty Basket’in yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı? Detaylar burada…

KİRLİ BASKET YENİ BÖLÜM (8. BÖLÜM) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANDI?

Sevilen dizi Kirli Sepeti her Pazar FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Kirli Sepeti bu akşam (12 Kasım) saat 20.00’de FOX TV’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemek için Youtube Kirli Sepetika kanalını ziyaret edebilirsiniz.

DIRTY BASKET’İN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

FOX TV’nin sevilen dizisi “Kırlı Sepeti” her Pazar akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. “Kırlı Sepeti” 12 Kasım’da bu akşam saat 20.00’de FOX TV’de izleyicileriyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

DIRTY CART OYUNCULARI KİMLERDİR?

Oyuncular: Ayça Bingöl, İhtilal Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş.

KİRLİ SEPET NE İLE İLGİLİ?

Dizi, İstanbul’un zengin semtlerinden birinde butik bir sitede çalışan hizmetçiler ile işverenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu alıyor; Yukarıdakilerle aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanık oluyoruz. Aşk, sırlar, yalanlar ve tüm bunlara rağmen yan yana duran üç kadın; Bazen ağlatan, bazen güldüren hikayesini Kirli Sepeti’nde izleyeceğiz…

habersultanhani.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu