Haber

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Gazze’de İnsanlık Ölmesin Kampanyası Başlattı

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı, İsrail’in Gazze’de sivilleri ve altyapıyı hedef alan baskınları nedeniyle “Gazze’de İnsanlık Ölmesin” sloganıyla insani yardım kampanyası başlattı.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’ndan yapılan yazılı açıklamada, kampanya kapsamında elde edilecek nakdi bağışların hayati önem taşıyan insani yardım malzemelerinin temininde kullanılmak üzere şartlı olarak Filistin Kızılayı’na aktarılacağı belirtildi. Gazze’deki siviller için.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Başkanı Sezai Sezen, “Vefa duygusu en güçlü toplumlar arasında yer alan Kıbrıs Türk halkının yaşananlar karşısında sessiz kalması mümkün değildir” dedi. İsrail’in Gazze’deki dehşeti dünyanın gözü önünde.”

Gazze’de devam eden insanlık dışı saldırılara karşı savunmasız kalan ve günün her saniyesi ölümle karşı karşıya kalan Filistinlilere yardım eli uzatma kararı aldıklarını vurgulayan Sezen, yardımın her kuruşunun Filistinli çocuk ve ailelerin hayati ihtiyaçlarını karşılayacağını kaydetti. .

Açıklamada, vatandaşların bağışlarını doğrudan Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’nın merkez ve şubelerine makbuz karşılığında nakit olarak ya da www.kktkizilayi.org internet sitesi üzerinden online olarak yapabilecekleri belirtildi. Gönülden Bağlıyız” platformu www.gonuldenbaglikte.biz.

haber-akcakale.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu