Haber

Meral Akşener 6’lı Geçiş Tablosuna dönerken, İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Ersan Şen gündem oldu.

CHP, DEVA, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, ÂLÂ Partisi ve Saadet Partisi. 6 Tablo ile ilgili; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması Parti’nin masadan kalkmasına neden oldu.

“HERKESİNDEN DAHA İYİSİNİ YAPIYORUM”

Gelişmeler dikkatle takip edilirken, Avukat Prof. Dr. Ersan ŞenİYİ Parti ve İYİ’nin katıldığı canlı yayında Meral Akşener ‘dan teklif gelirse cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. Talep halinde görevden kaçmayacağını belirten, Ersan Şen“Canımız feda, kanımız feda. Tereddütsüz… Mütekabiliyet varsa, ulu millet isterse karşılıksız bırakmayız. Çoban ateşini halk yakarsa biz de uzak durmayız.” . Bay. Meral Akşener İYİ Parti’den böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim. Bu görevi yapabileceğime inanıyorum. Herkesten daha iyi yaparım. Yeter ki halk güvenini göstersin” dedi.

AKŞENER REKLAMIN ORTASINDA SEN’İ ARADI

Program sırasında dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Reklam arasında Meral Akşener tarafından arandığını söyledi. Ersan Şen , “Akşener ‘Sen bu işte önemli misin’ dedi, ‘ciddiyim’ dedim, görüşmek istedi. Bu hafta muhtemelen bir görüşmemiz olacak.” söz konusu.

“ARAMANIN AMACI ADAY DEĞİL, TEŞEKKÜR ETMEKTİ”

Şen’in YETER Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı olabileceği kulislerde konuşulurken İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı canlı yayında Ersan Şen’in sorusuna şu yanıtı verdi: “Genel Başkanımız adaylık konusunu herkesle istişare ediyor. ve herkesle konuşuyor.Ersan Şen’i aday göstermek için.O aramadı.Hepsi bu kadar mı?Aramanın amacı adaylık değil, teşekkür etmekti.” söz konusu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Meral Akşener ise önce İBB Lideri Ekrem İmamoğlu ve ABB Lideri Mansur Yavaş ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Toplantı trafiğinin ardından masadaki kriz aşılarak Akşener 6 kişilik Masa toplantısına katıldı. Bu gelişmenin ardından Şen’in adı Twitter’da gündem oldu.

O yorumlardan bazıları:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu