Yaşam

Netflix film politikasını değiştiriyor: Daha fazla kaliteyi hedeflemek için daha az film

Netflix, sinema kümesini yeniden yapılandırmaya karar verdi. Bu kararla birlikte belgeseller ve düşük bütçeli filmlerden sorumlu Lisa Nishimura ve sinema kümelenmesi başkan yardımcısı Ian Bricke görevde olacak. Bazı işten çıkarmalar olacak.

Bloomberg News tarafından alıntılanan Lost Dock’a göre, Lisa Nishimura ve Ian Bricke’nin ayrılış haberi, Reed Hastings’in Ocak ayında şirketin CEO’luğundan istifa etmesi ve görevleri eş CEO Ted Sarandos ve işletme müdürü Greg Peters’a devretmesi sonrasında geldi. Böylece platform, küçük ve orta ölçekli üretim birimlerini konsolide ederken, yüksek kaliteli içerik için karar verme sürecini merkezileştirecek.

Şubat ayında Netflix, abone büyümesini sürdürmek için bazı ülkelerde abonelik planlarının fiyatlarını düşürürken, geçen yıl abonelerini kaybetmesinin ardından maliyetleri düşürmek için yüzlerce çalışanını işten çıkardı.

‘BATI CEPHESİNDE YENİ BİR ŞEY YOK’ İLE 4 OSCAR KAZANDI

Felix Kammerer’in Edward Berger’in romanından uyarladığı “Nothing New on the Western Front”, daha önce Martin Scorsese’nin “The Irishman”, David Fincher’ın “Mank”, Alfonso Cuarón’un “Roma” filmiyle 4 Oscar kazanan Netflix. ” ve Guillermo del Toro’nun “Pinokyo”su.

arabanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu