Haber

Santarelli Rakiplerine Gözdağı Verdi: Paylaşımı Heyecanımıza Heyecan Kattı

Bu yıl iki kez şampiyonluk sevincini bizlere yaşatan Kadın Voleybol A Milli Takımımız için yeni bir yolculuk başlıyor. Filenin Sultanları, 2024 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek Olimpiyatlara katılmak için elemelerde mücadele edecek. 16 Eylül’de başlayacak lig maçları öncesinde teknik direktörümüz Daniele Santarelli herkesi heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. .

Guidetti’nin Milli Takım’dan ayrılmasının ardından göreve getirilen Santarelli, Filenin Sultanları ile çıktığı ilk turnuvada şampiyonluğu elde etmeyi başardı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, temmuz ayında düzenlenen 2023 FIVB Uluslar Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek ülkemizi gururlandırdı.

42 yaşındaki İtalyan teknik adam, takımın başında çıktığı ikinci turnuvayı zirvede tamamladı.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek tarihlerinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan filenin sultanları, turnuvayı namağlup tamamladı.

Santarelli’nin şu anki hedefi Olimpiyat Elemeleri’ni ilk iki sırada bitirip önümüzdeki yaz düzenlenecek turnuvaya katılmak.

Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri grup aşamasında ev sahibi Japonya’nın yanı sıra Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile mücadele edecek. Maçlar 16-24 Eylül 2023 tarihleri ​​arasında oynanacak.

Başarılı teknik adam, lig maçları öncesinde yaptığı paylaşımla yeni şampiyonluğa ilk adımı attı.

Santarelli, Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı: ‘Citius. Altius. Fortius ‘Hazırız, başlıyoruz!’ Açıklamalarına yer verdi. Bu ifade Olimpiyat Oyunlarının sloganıdır: ‘ ‘Daha hızlı daha yüksek daha güçlü’

Santarelli’nin yazısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu