Haber

Seçime sayılı günler kala Kılıçdaroğlu’ndan çok iddialı çıkış: Yüzde 60 oyla seçileceğim

Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere kilitlendi. Seçim tarihi yaklaşırken bir yandan anket çalışmaları yapılırken bir yandan da seçmeni ikna etme süreci devam ediyor. Sözcü gazetesine rezil seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan tartışmacı bir açıklama geldi.

“YÜZDE 60 OY İLE SEÇİLECEĞİM”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk tıpta yüzde 60 oyla kazanacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, “14 Mayıs’ta yüzde 60 oyla 13’üncü Cumhurbaşkanı seçileceğim. Bu iş ikinci tura kalmaz. ilk turda bitecek.Gençlere güveniyorum.Seçimin kaderini onlar belirleyecek.5 milyon 300 binden fazla genç ilk kez seçilecek.Onlar sandık başına gidip oy kullanacaklar. Bu gençler mevcut düzenden memnun değiller. Parlamentoda çoğunluğu elde edeceğiz ve güçlendirilmiş bir parlamenter sistem getireceğiz” dedi.

“OVAYA GİTMEK İÇİN 1 YILA İHTİYACIMIZ VAR”

Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde bir enkazı devireceklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Ekonominin de çıkmazda olduğunu biliyoruz. İktidarda kalmak için Türkiye’yi, insanımızı, geleceğimizi feda ediyorlar. Merkez Bankası kasa oldu. Saray’ın Ovalara inmesi için bir yıla ihtiyacımız var ve her kuruşun hesabını veren anlayışı topluma hakim kılacağız.Bu seçimde demokrasi oylanacak: Bu ülkede demokrasi mi değil mi?Mutlaka gidin sandığa gidin, oy verin. Vicdanınızın sesine kulak vererek oy verin.”

hazro-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu