Haber

Sokak Ortasında Saldırıya uğrayan Arda Bektaş, Kerimcan Durmaz Hakkında Her Şeyi Açıkça Anlattı

Makyajlı görüntüleriyle geniş bir kitleye hitap eden makyöz Arda Bektaş, sosyal medyada da oldukça aktif ve tanınan bir isim. Ama şu sıralar işi nedeniyle değil, uğradığı saldırı nedeniyle gündemde… ?

Özellikle son yıllarda adını daha çok duymaya başladığımız Arda Bektaş, makyaj konusundaki yetenekleriyle öne çıkan bir isim.

Attığı adımlarla Türkiye’deki tabuları yıkan ve Türkiye’nin ilk erkek makyajlı YouTuber’ı olan Arda Bektaş; Mesleğinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Arda cinsel yönelimi nedeniyle zaman zaman eleştirilere maruz kalsa da pes etmeden izleyici kitlesini büyütmeye devam ediyor.

Şu sıralar sokak ortasında uğradığı saldırıyla gündemde! Sokakta yürürken Arda Bektaş’ın yanına bir kişi geliyor, arkadan saldırıyor ve Arda’yı dövüyor.

Bu üzücü görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Arda, yaşananları bir yazı paylaşarak anlattı. Uzun süredir ‘mobbing’ ve ‘sözlü ve fiziksel şiddet’ ile mücadele ettiğini söyledi.

Kendisine saldıran kişinin Furkan Çağman olduğunu belirten Arda, Çağırman’ın Kerimcan Durmaz’ın çalışanı olduğunu iddia etti.

Bir süredir Kerimcan Durmaz ve grubu tarafından psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia eden Arda, “Başıma gelebilecek her türlü fiili olaydan Kerimcan Durmaz, çalışanı Furkan Çağırman ve yakın çevresi sorumludur.”

Arda Bektaş, “Kerimcan Durmaz ve ekibinin yıllardır yolunu kapatmaya çalıştığını” da iddia etti…

Sokak ortasında bir gence saldıran veya saldıran her kim olursa olsun, adalet önüne çıkarılmasını umuyoruz…

Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu