Haber

Son Dakika: Devlet Bahçeli’den İstanbul deprem uyarısı: Hemen harekete geçmeliyiz!

FLAŞ HABER:MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, partisinin kümelenme toplantısında değerli açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Kim kaos peşinde koşuyorsa, insanlık tartışmaya açıktır. Depremden menfaat sağlamaya çalışanlar ahlaksızlığın alameti farikasıdır. Bunları tek tek not ettiğimiz iyi bilinmelidir.

İnsani ve fiziksel koşullar yıkımı yoğunlaştırdı. Türkiye’miz afet risklerine her zaman açıktır. Siyaseti makul, medeni ve milli ilkeleri ifade etmekten aciz olanlar asılsız eleştirilerini yapmadan önce aynaya baksınlar.

Yalan haber yayan, dedikodu yapan, siyasi yamyamlık hevesinde olan, umudu bilgi kirliliğine atan herkesin insanlığı şüphelidir ve tartışmaya açıktır.

İSTANBUL SALGINI UYARI!

Türkiye genelinde 6,7 milyon riskli bina tespit edildi. İnsan kaynaklı hataları sıfırlamak zorundayız. Önce önlem almalı, sonra tevekkül ile hayatımıza devam etmeliyiz. İstanbul için hazır olmalıyız. Kaybedecek vakit yok. Hemen harekete geçmeliyiz.

Bu felaketten çıkardığımız derslerle daha inançlı, barışçıl ve sağlam bir geleceğin temellerini atmalıyız. İnsan yanılgılarını sıfırlamalıyız. Önce önlem almalı, sonra tevekkül ile hayatımıza devam etmeliyiz.

Tarihin gördüğü en ağır doğal afetlerden birine karşı tarihin görebileceği en büyük dayanışma ve yardımlaşma ahlakını bir kez daha sergileyen aziz milletimizle gurur duyamayız. Bizim milletimiz bilinçlidir, hayalıdır, değer verir. Hamdolsun Türkiye tek millettir.

Devlet, etkin ve aktif afet yönetimi ile Kahramanmaraş’taki depremin yaralarını sarıyor. Devlet her şeyi kontrol eder. İftiralar boşuna. Acımız büyük. Ama hayatta zamanın hafifletip yumuşatamayacağı hiçbir acı yoktur.

KAYNAK: HABER7

cungus-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu