Haber

Sophie Turner, Joe Jonas’la Çocuk Gözaltı Davasını Kazandıktan Sonra Yeni Kız Arkadaşına Koşuyor

Sophie Turner, Joe Jonas’tan boşanmasıyla ortaya çıkan çocuk velayet davasının ardından Peregrine Pearson’la birlikte kameralara yakalandı. Detaylar içeriğimizde?

Game of Thrones dizisinden Sophie Turner ve Jonas Brothers dizisinden Joe Jonas, evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra 2023 yılının Eylül ayında boşanma kararı aldılar.

Sophie Turner’ı oyunculuk mesleğine odaklanmak ve parti yapmakla suçlayan Joe Jonas, ayrılığın nedenini ise oyuncunun çocuklarına bakmadığını öne sürerek açıkladı.

İki kız çocuğu sahibi olan ünlü çift, boşanma davası sonrasında çocuklarının velayeti konusunda anlaşamadı.

Güzel oyuncu, kızlarının pasaportlarını yanında bulunduran Joe Jonas’a, çocuklarının İngiltere’ye dönmesine izin vermediğini iddia ederek dava açtı.

Davanın 11 Ocak’ta sonuçlanmasıyla birlikte, “Verimli ve başarılı bir arabuluculuğun ardından çocukların hem ABD’de hem de İngiltere’de sevgi dolu evlerde eşit zaman geçirmeleri konusunda anlaştık.” Bir açıklama yaptılar.

Yıldız oyuncu daha önce şöyle demişti: “Joe Jonas’ı çabuk unuttu!” Peregrine Pearson’la dudak ağıza kameralara yakalandı.

Sophie Turner, Joe Jonas’ın çocuk kaçırma davasını düşürdükten sonra kendini yeni erkek arkadaşı Peregrine Pearson’un kollarına attı.

Ne düşünüyorsun? Yorumlar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu